Nyáron megyek 12 napra Barcelonába busszal, osztálykirándulás lesz. Busszal megyünk,32 órás lesz az út. Valaki, akinek van kedve, leírná, hogy a buszra mit célszerű felvinni?
Figyelt kérdés
+ miket, mennyit cuccot vigyek? gondolok piszire, fürfőrucira, polokra, meg ilyen plusz dolgokra, amiket egy átlagos osztálykirándulásra nem vinnék.2010. nov. 20. 14:10
21/23 anonim válasza:
Ismét én. Ne aggódj, gyakrabban is meg kell állni, két sofőr esetén tudtommal 3 óránként. A wc-t meg beszéljétek meg a tanárokkal, hogy nyittassák ki, bár inkább tényleg a benzinkutat javaslom, némileg tisztább, mint a buszos. A sofőröknek nyugodtan lehet szólni, hogy álljanak meg többször.
22/23 anonim válasza:
Nyugi, én sem találkoztam még soha olyan sofőrrel, aki ne állt volna inkább meg ha kérik, csak hogy ne kelljen a buszos wc-t használni--- az általában csak vészhelyzetnek van, és gondolom, nem telne túl sok öröme a takarításában :D. Amúgy egy 32 órás buszúton meg ilyen nagyobb kirándulásokon valahogy be szokott dugulni az emberek többségének az emésztése, a folyadékbeviteledet meg tudod kontrollálni, az a lényeg, hogy _egyszerre_ ne igyál sokat, mondjuk 10-15 percen belül fél decinál többet, hanem inkább mindig csak pár kortyot, nekem ez eléggé bevált. Nem egészséges, de pár napig kibírható.
23/23 A kérdező kommentje:
hát, suliba is minden szünetbe elmegyek sajnos.. pedig reggel 6-14ig fél liter iszok meg. amugy mit jelent h vészhelyzet esetére?? :O
2010. nov. 24. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!