Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nyáron megyek 12 napra Barcelo...

Nyáron megyek 12 napra Barcelonába busszal, osztálykirándulás lesz. Busszal megyünk,32 órás lesz az út. Valaki, akinek van kedve, leírná, hogy a buszra mit célszerű felvinni?

Figyelt kérdés
+ miket, mennyit cuccot vigyek? gondolok piszire, fürfőrucira, polokra, meg ilyen plusz dolgokra, amiket egy átlagos osztálykirándulásra nem vinnék.
2010. nov. 20. 14:10
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
pizsi*
2010. nov. 20. 14:10
 2/23 anonim ***** válasza:

Kicsit korai még, nyugi!

Egyébként már elég nagy vagy ahhoz, hogy leírd egy lapra, hogy mit húzol fel reggel/este/strandra/sporthoz, ill. mivel tisztálkodsz. Fehérneműt nyilván naponta cserélsz, farmert nem feltétlenül; Te tudod, hogyan szoktál öltözködni.

Buszra érdemes rágcsát vinni, benzinkúton frissen vehetsz péksütit (ha megengedheted magadnak). Innivalót itthonról vigyél.

Nem árt még un. utazóspárna se, ami megtartja a nyakadat alvás közben.

2010. nov. 20. 14:41
 3/23 A kérdező kommentje:
köszi :) igen összetudom irni, csak kicsit szerencsétlen vagyok az ilyenekben :) de pl ilyenkre gondoltam, h vizzforraló, ilyen plusz cuccok. Buszra uh nagyon jó a nyakpárna, köszi :)
2010. nov. 20. 14:58
 4/23 anonim ***** válasza:
Vízforraló felesleges, ha apartmanban laktok, simán tudtok a lábosban is melegíteni vizet teához, emiatt ne sipelj ki plusz cuccot. Azt se mondtad, milyen az ellátás (félpanzió???).
2010. nov. 20. 15:40
 5/23 A kérdező kommentje:
igen igen félpanzio :)
2010. nov. 20. 15:48
 6/23 anonim ***** válasza:

Akkor max. valamennyi rágcsa az első pár napra, hogy városnézés közben ne halj éhen meg ásványvíz...de azt simán vehetsz szerintem kint is. Nem kell túlkombinálni:)

Azt mondod, nyáron mentek: fényvédő, sapka kell, a sokat lesztek a szabadban! Egyébként mást tényleg nem tudnék mondani.:) Anyud biztos tud majd ötletet adni, mit csomagolj el még...

2010. nov. 20. 17:15
 7/23 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindent :)
2010. nov. 20. 17:17
 8/23 anonim ***** válasza:

Én néptáncolok, minden évben megyünk 1x-2x ilyen külföldi turnéra, 2004-ben éppen Barcelonában voltunk.

Az összes ruhát, meg amiket nélkülözni tudsz az odaérésig, azt tedd egy nagy utazótáskába, azt be a buszba. Fel egy kisebb táskába vidd a kaját, pénzt aztán ennyi. Nálunk a lányok még szoktak párnát, meg esetleg takarót vinni, mert a buszba izomból nyomatják majd nyáron a kondit, hogy hátul se fülledjen be, ezért elöl eléggé hideg szokott lenni.

Mivel 32 órás az út, számold úgy, hogy azt az estét buktad minden tekintetben. Tehát ilyen fogkefe, pizsama, meg hasonlók felejtősek, azok is mehetnek alulra.

A déli és az esti megállókra jó egy kicsi gázrezsó, abból elég 1 vagy 2 összesen, és vinni hozzá konzervet, ami ilyen instant babfőzelék, székelykáposzta, vagy hasonló.

Fentre még talán MP3, vagy könyv, újságok. Vigyetek filmeket, amiket lehet nézni, meg egy poharat. Nálunk az elengedhetetlen, idén nyáron is Boszniáig megittunk 8-an 5 liter whiskyt kólával, 10 liter fröccsöt, 3 liter pálinkát, meg egyéb alkoholtartalmú italokat. Szóval azokat is vigyetek. Leginkább azokat, osztálykirándulás úgyis ebből áll.

2010. nov. 20. 18:05
 9/23 A kérdező kommentje:
köszi :) hát én csak 14 vagyok, és nyelvtanulás miatt megyünk ki :D de pia jöhet, csak azt nemtom hogy vigyük el? mert mesélték h tavaly felvittek kutyát is, h szimatoljon, de az kitudja a piát is, vagy csak a drogot?
2010. nov. 20. 18:13
 10/23 anonim ***** válasza:

18:05-ös vagyok.

Egyrészt a kutya nem szimatolja ki a piát, másrészt mivel az Unióban vagyunk, ha itt felszállsz a buszra, elmehetsz úgy egyhuzamban Barcelonába, hogy sehol senki sem fog megállítani és átvizsgálni. Volt, hogy füvet vittünk Olaszországba, de ez egy másik történet.

2010. nov. 20. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!