Kezdőoldal » Utazás » Európa » Csomagolt főtt ételt lehet...

Csomagolt főtt ételt lehet felvinni a repülőre? Kézipoggyászban vagy feladott bőröndben?

Figyelt kérdés
Diétázok és szeretném a saját ételemet vinni, akár 1-2 napra valót is. Van erre lehetőség? pl. csirke rizs vagy bármi ilyesmi...
ápr. 7. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha nem folyékony és ha a célországba bevihető.
ápr. 7. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szinte kizártnak tartom, hogy olyan helyre menj, ahol nem jutsz hozzá ilyesmihez.
ápr. 7. 23:41
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Nekem szétcincálták a bőröndömet, mert jelzett a kutya, s csak napokkal később kaptam meg nagyjából összenyomva, átpántolva.
ápr. 8. 01:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne égesd magad.
ápr. 8. 07:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, MILYEN diétáról van szó, de alapanyagokat a világ minden országában lehet kapni, normális ember nem visz több napra fött ételt.
ápr. 8. 07:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok olyan ország van, ahová nem vihetsz be se zöldséget, se húst (nagyon maximum lefagyasztva). Ha nem akarod, hogy érkezéskor a vámosok kukázzák az egészet, ennek nézz utána.
ápr. 8. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Folyadék (szósz, öntet) max 100 ml tárolóban, a folyadékos tasakban mehet.

Vannak országok ahova nem vihetsz be húsfélét, vagy zöldséget, stb, nézz utána ennek. (Vagy csak készülj fel, hogy lehet kidobatják.)

De amúgy csirke + rizst szerintem a világon bárhol tudsz enni, értelmetlen cipelni magaddal.

ápr. 9. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!