Kezdőoldal » Utazás » Európa » RÓMA? Milyen konkrét helyeket...

RÓMA? Milyen konkrét helyeket ajánlotok enni-inni nem túl drágán?

Figyelt kérdés

Amit szeretnék:

1-1 Aperol Spritz

Fagyi

1-1 ebéd vagy vacsora pl. pizza viszonylag a központban de nem horror áron.

Tippek? Tapasztalat?

jan. 24. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok jo hely van, olcson, amikor ott vagytok nezzetek korul, nem fog sok idobe kerulni talalni egy kedvetekre valot
jan. 24. 16:01
 2/7 anonim válasza:
100%

Ahogy az 1-es írja, egymás hegyén-hátán vannak az éttermek, kávézók. A legtöbb helyen kint van az ajtó előtt az étlap, meg tudjátok nézni az árakat.

A lényeg, hogy ne pont a fő nevezetességek előtti helyeket válasszátok, azok drágábbak.

Rengeteg jó helyen ettem már, volt olyan, hogy vissza akartunk menni, de nem találtuk meg, mert a rengeteg kis utca valamelyikében volt és már nem tudtuk, melyikben. De sebaj, mert találtunk akkor másik remek helyet.

Én egyébként a Trastevere negyed éttermeit szeretem a legjobban, ott sok helyen lehet helyiekkel is találkozni, nem főleg csak túristákkal.

jan. 24. 16:55
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Mész aztán megnézed az étlapot. Főleg, hogy pizzázni akarsz.

Tényleg gáz, hogy egy spritz meg egy pizza miatt itt érdeklődsz.

jan. 24. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elöttem szólókkal. Amúgy nekünk a szállásunk a Roma-Termini közelében volt, és ott a környezö utcákban is nagyon jó éttermek vannak, valamivel olcsóbban, mint a látványosságokhoz közel.
jan. 24. 17:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: milyen környék a Termini környéke? Nekem is ott lesz a szállásom.
jan. 24. 18:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra. Nem a legszebb, meg a legtisztább városrész, olyan olaszos :) nekünk nem volt vele problémánk.
jan. 24. 23:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazából nincs olyan drágaság, mint hinné az ember. És rengeteg hely van, ha az egyiknél elolvasod kint az árakat, és nem tetszik, akkor mész egy sarkot és ott egy másik. Mi a Trevi-kút és a Colosseum közelében is ettünk, egyáltalán nem volt drága.
jan. 26. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!