Proli dolog rengetegszer inni az olyan helyeken ahol újratölthető poharat adnak ?
Figyelt kérdés
Pl. KFC, Simons burger, stb.
Én nem bírom ki, tegnap is a Simons burgerben 7szer újratöltöttem a poharam mert ingyen van. Csak egy kicsit bűntudatom van, mert a pohártöltő pont szembe van a kasszával, hogy mit gondolnak rólam.
máj. 3. 11:15
1/12 anonim válasza:
Azért fizetsz 1 csomót 1 olyan pohárért, hogy annyit igyál amennyi jól esik.
2/12 anonim válasza:
Legközelebb igyál többet, a hétszeri újratöltés az még simán főúrinak számít.
3/12 anonim válasza:
Miért foglalkozol azzal hogy a kasszás mit gondol rólad? Teljesen irreleváns. Ha neked jólesik, csináld. Szerintem azért fura ennyi üditőt meginni csak azért mert ingyen van. De normális ember nem ítélkezik ilyen baromságok miatt.
4/12 anonim válasza:
Töltsd, ahányszor jól esik. Én csak azt nem értem, hogy a fenébe nem kell ennyi folyadék után 10 percenként vizelned a következő 1-2 órában.
6/12 anonim válasza:
Néhány éve kollégisták csináltak olyat, hogy felváltva mentek újratölteni a poharakat és mindet két literes palackokba töltötték. Ha jól emlékszem 5-6 palackot töltöttek fel különböző üdítőkkel hárman, vagyis mondjuk számoljunk öttel, az 10 liter üdítő, fejenként kerekítve 3,5 liter üdítőt elvittek. Ha számolok 2 dl-es pohárral, akkor Az nagyjából 18 pohár fejenként. Senki nem szólt rájuk. Utána, mint aki jól végezte dolgát elrakták a palackokat és kisétáltak az étteremből.
7/12 anonim válasza:
Nem proli, azért adják.
Nyilván reklámfogas.
8/12 anonim válasza:
Amíg helyben fogyasztod, addig illik némi önmérséklet, de nem szólhatnak érte. A palackba töltögetés és elvitel már nem megengedett, nem megengedhető.
Nyilván úgy kalkulálnak, hogy a legtöbb vendég nem tölti újra. Az ár úgy van meghatározva, hogy mindenki fizet az egy pohárnál több fogyasztásért. Az is aki él nem él a lehetőséggel.
9/12 A kérdező kommentje:
690 egy pohár azért az nem olyan drága. Főleg a mai világban.
máj. 3. 15:52
10/12 anonim válasza:
Nem proli, hanem gyökér dolognak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!