Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bukarest ideális turista...

Bukarest ideális turista célpontnak?

Figyelt kérdés

Valahová a haverokkal el akarunk menni 4-5 napra majd márciusban.

Szóba jött Bukarest is,mivel ott még egyikünk se volt.

Félre téve az előitéleteinket,Bukarest szép hely lehet?

ma 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az előítéleteket félretéve sem szép hely. Max. 2 nap elég rá.
ma 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Igen. Az.
ma 16:27
 3/8 anonim válasza:
100%

Én csak rosszat hallottam róla, és nem csak azért mondom, mert magát a román nép zömét sem szeretem.

Átlag negatívumok, amit ismerőstől, vagy videókból tudok: iszonyat falfirka, csatornaszag rengeteg helyen, átlagban csúnya épületek.

ma 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem szép város. Ha szépet akartok, akkor inkább Brassó.
ma 17:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem az. Én jártam már Bukaretben is és Osloban is. Oslo szebb, mint Bukarest. De mind kettő város és mind kettőről igaz hogy élhetetlen. Városban nem jó lakni, mert túl zsúfolt.
ma 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem bejött Bukarest. Baráti társasággal meg pláne, nagyon jó éjszakai élet van ott. A kaja is jó.
ma 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 „...nagyon jó éjszakai élet van ott”

Magyarán sötétben kell bejárni, mert minél kevesebbet látsz belőle, annál szebbnek tűnik? 😂

ma 18:22
 8/8 A kérdező kommentje:

6#

És biztonságos volt,nem volt benneteket félelem érzet?

Nyilván nem fogunk árpádsávos és Nagy Magyarországos zászlót lengetni, nyilván nem fogunk magyar válogatott mezben oda menni.

De ha például szórakozóhelyen vagy az utcán egymás közt magyarul beszélgetünk,nem fognak betalálni,kötözködni velünk a románok?

ma 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!