Egy magyarnak mennyire veszélyes Bukarestbe utazni?
Figyelt kérdés
Nyáron mennék Bukarestbe fesztiválra, csak nem tudom mennyire merjek. Tényleg megverik ott a magyarokat? Nem lehet ott magyarul beszélni?#Erdély #Bukepest
2023. febr. 12. 19:18
1/14 anonim válasza:
Emberek, mozduljatok már ki a falutokból! Ha nem kötöszködsz senkivel, nem fognak megverni
2/14 anonim válasza:
1
Azért nem ilyen szép a világ. Engem s az egyik osztálytársamat kergettek már meg a románok kisiskolásként.
3/14 A kérdező kommentje:
Akkor inkább ott angolul beszéljünk egymás közt mint magyarul?
2023. febr. 12. 19:59
4/14 anonim válasza:
Nem rég voltam egy hétig Erdélyben, senki sem nézett ránk csúnyán... Sőt Marosvásárhelyen a román jegypénztáros nőcivel még jól el is nevetgéltünk hogy nincs közös nyelvünk.
5/14 A kérdező kommentje:
Gázsprayt azért vigyek? Én bukarestbe megyek, nem Erdélybe.
2023. febr. 12. 22:08
7/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem életveszélyes, inkább a zsebmetszők miatt tarts, hisz ahogy ők mondták, "ez a kultúrájuk része".
8/14 anonim válasza:
Pár éve olyan munkám volt, hogy sokat utaztam. A főnököm mondta, hogy ha majd egyszer Bukarestbe kell mennem akkor észre fogom venni, hogy ott lesznek velem a legkedvesebbek. Gondoltam magamban ez teljesen hülye, de végül neki lett igaza. Pedig mindenki tudta ott, hogy mely ország állampolgára vagyok. Vendéglátóim állandóan kávéval kínáltak, veregették a vállamat, igyekeztek a kedvemben járni. Előtte bejártam a nyugatot, de ilyesmit még sehol nem tapasztaltam. Én azt gondolom a politika osztja meg, hergeli egymás ellen a nemzeteket, népcsoportokat. Persze mint mindenhol, ott is vannak bunkó, paraszt emberek.
9/14 anonim válasza:
Az elmúlt két hétben kétszer voltam Bukarestben. Kicsit még a 90-es évek ügyeskedő, turistát lehúzó Magyarországára emlékeztet néhány területen, de alapvetően nagyon igyekeznek, nem kell tartanod semmitől. Egy leszel a külföldiek közül. A világ nem a tévében van
10/14 anonim válasza:
Nézzel kevesebb fidesztévét, és járjál kevesebb drogos fesztiválra, egyik se tesz jót az agysejtjeidnek, mint a mellékelt ábra is mutatja.
Nem, továbbra sem kell félni semmitől sem Romániában, sem Szlovákiában. A 8. kerületben Pesten, na ott kell félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!