Akik akadályozták Románia Schengeni-övezethez való csatlakozását azoknak mi volt az érve?
Figyelt kérdés
tegnap 14:13
2/6 anonim válasza:
Gondolom nem tartották elég alaposnak Románia nem-schengeni határainak védelmét.
3/6 anonim válasza:
Menj el Tulcea megyébe vagy Konstanca külsőbb helyeire és meglátod...
4/6 anonim válasza:
A schengeni övezet lényegében egy közös határt hoz létre, a belső határokat eltörölve. Tehát ahhoz, hogy valaki csatlakozhasson, a többi országnak (és azon képviselőinek) kell elég bizalmuk lennie az adott országban, hogy külső határokat meg tudja védeni, hogy a belső rend elég nagy ahhoz, hogy ne hozzák át az országból a bűnözést stb. Erre szerintem sem volt felkészülve Románia 10 évvel ezelőtt, de mostmár örömmel fogadtam, hogy megnyitották a határokat. Lehet el is költözök oda... Mármint tényleg, kaptam munka ajánlatott, jobb fizuért és ahogy nézem, még az élet is olcsóbb ott.
5/6 anonim válasza:
Az osztrákok az illegális migrációra hivatkoztak, ami valószínűleg bullshit volt, mert Horvátországot simán bevették, pedig onnan sokkal több illegális migráncs érkezik.
A hollandok a határvédelem hiányosságaira és korrupcióra hivatkoztak.
De egyes elméletek szerint a hollandok a Fekete-tengeri kikötőkkel nem akartak versenyezni. Az osztrákok pedig a román gázzal és kőolajjal.
Most hogy az osztrákokhoz érkező orosz gáz mennyisége megcsappant, egyből elhárultak az illegális migráns problémák a román határokon. Hát, nem érdekes?
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon érdekeseket írtatok.
ma 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!