Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hotel/Apart-man menete?

Hotel/Apart-man menete?

Figyelt kérdés

Sziasztok 28-evesen először mehetek nyaralni feleséggemel. Nagyon izgatottak vagyunk ,sokáig spóroltunk. Tudom sokatoknak nem nagy szám,de nekünk igen. Nagyon boldogok vagyok.

Az igazság az hogy még sosem voltam Hotel,vagy Apartman-ban.

Szóval nem tudjuk mi a menete.

Bécs belvárosában foglaltunk szállást,amihez tartozik egy mélygarázs amit majd ott kell fizetni. A kérdésem az hogy hova menjünk először? Recepcióra ? De hova parkoljak az autóval ? A belvárosban ahol a hotel helyezkedik nincs nyilvános parkoló semmi.A bőröndöt vigyük ,vagy parkolás után elég? Mit mondjak a recepción? Elég a személyim? Online már kifizettem a szállást. Az érdekelne hogy az érkezéséstol a szobaig mi a menet?

Bármikor elhagyhatjuk a hotelt csavarogni? Max 8-9 ig lennénk kint a városban . Szóval ki-be járhatok?

A reggeli az árban van.

Szóval reggel lemegyek és reggelizünk? Honnan tudják hogy mi vagyunk azok ,akiknek az árban benne volt? Lehet minden szobahoz járt a reggeli nem vagyok biztos benne. Ha azt szeretném hogy a szobába hozzák azt kinek kellene mondanom?

A cuccaimat fel akarja majd valaki hozni a szobaig? Vagy nekem kell megtalálom a szobát?

Válaszokat köszönöm,kellemes ünnepeket előre. ❤️

dec. 11. 18:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nézd meg, hogy nem küldtek-e üzenetet bookingon vagy emailben.

Ha ott nincs benne, hogy hol parkolhatsz, akkor kérdezd meg őket.

A bőröndöket bármikor vihetitek, szerintem érdemesebb a becsekkolás után, ha mar megvan a parkolóhely és a szoba.

A recepción annyit mondj, hogy van egy foglalásod 2 személyre xy néven.

A személyi elég.

Becsekkolásnál kapsz egy kulcsot/kulcskártyát, megmondják, hogy melyik a szobád, odamész és bemész a szobádba.

Bármikor elhagyhatod. Olyan lehet, hogy nincs 0-24 recepció, de ha már becsekkoltál, akkor utána bármikor bejuthatsz valahogy a szobádba, akár az éjszaka közepén is.

Reggelinél a leggyakoribb, hogy a szobaszámot kérdezik, megmondod és akkor áthúzzák a nevedet egy listán.

Szobaszerviz, hordár meg ilyenek, amiket a filmekben láttál, nem lesz. Ilyen szolgáltatások csak az 5 csillagos hotelekben vannak. A reggelit talán még felviszik plusz pénzért, a recepción érdeklődj.

dec. 11. 22:32
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vagyok hajlandó elhinni, hogy valaki 28 évesen, feleséggel ennyire életképtelen legyen, és erről még egy ilyen röhejes kérdést is kiírjon.
dec. 12. 00:19
 13/16 A kérdező kommentje:

12/12 gratulálok hogy városban születtél,és gondolom voltál már sokszor nyaralni. Vagy ahhoz hogy eltudsz járni nyaralni,és talpra esett vagy.

Szép napot.

dec. 12. 07:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Bécsben 15 percet várakozhatsz ingyen, amihez trafikban kapható lila Parkschein (parkolócédula) kell. Kérsz 15 perces parkolócédulát egy trafikban (Tabak néven fut Bécsben), majd beírod hogy mikor érkeztél és van 15 perced.

1 órás Parkschein kb. 2.50€, maximum 2 órát parkolhatsz egy helyben a közterületen, tehát a hotel parkolójába hajts be mielőbb. A parkolási büntetés 36€, tehát 36€-ért parkolhatsz egy napig mindenképpen :-)

Reggel 8:00 és este 10:00 között kell fizetni a közterületi parkolásért hétköznapokon.

dec. 12. 09:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Így ránézésre a hotelnek nincs saját parkolója, hanem valószínűleg egy közeli parkolóházban biztosítanak helyet. Vagy lezongorázod előre, hogy ez hol van pontosan, vagy parkolsz máshol a fent leírtak szerint a bejelentkezésig.
dec. 12. 10:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos kommenteket. Sokan segítettek.
dec. 13. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!