Hotel/Apart-man menete?
Sziasztok 28-evesen először mehetek nyaralni feleséggemel. Nagyon izgatottak vagyunk ,sokáig spóroltunk. Tudom sokatoknak nem nagy szám,de nekünk igen. Nagyon boldogok vagyok.
Az igazság az hogy még sosem voltam Hotel,vagy Apartman-ban.
Szóval nem tudjuk mi a menete.
Bécs belvárosában foglaltunk szállást,amihez tartozik egy mélygarázs amit majd ott kell fizetni. A kérdésem az hogy hova menjünk először? Recepcióra ? De hova parkoljak az autóval ? A belvárosban ahol a hotel helyezkedik nincs nyilvános parkoló semmi.A bőröndöt vigyük ,vagy parkolás után elég? Mit mondjak a recepción? Elég a személyim? Online már kifizettem a szállást. Az érdekelne hogy az érkezéséstol a szobaig mi a menet?
Bármikor elhagyhatjuk a hotelt csavarogni? Max 8-9 ig lennénk kint a városban . Szóval ki-be járhatok?
A reggeli az árban van.
Szóval reggel lemegyek és reggelizünk? Honnan tudják hogy mi vagyunk azok ,akiknek az árban benne volt? Lehet minden szobahoz járt a reggeli nem vagyok biztos benne. Ha azt szeretném hogy a szobába hozzák azt kinek kellene mondanom?
A cuccaimat fel akarja majd valaki hozni a szobaig? Vagy nekem kell megtalálom a szobát?
Válaszokat köszönöm,kellemes ünnepeket előre. ❤️
Elég gyenguszra sikeredett ez a trollkodás, de legalább megpróbáltad.
Az is valami.😆
A parkolót nem tudom, ha megmondjátok, hogy melyik hotel, utána tudok nézni. Ha nem tudni, hogy hova kell menni előbb, akkor érdemesebb a előbb a recepcióra menni. Elég a parkolás után vibbi a bőröndött.
Amikor a recepcióra értek, igazolni kell magad, ahova elég egy személyi, mert a Schengeni egyezmény része vagyunk. Az érkezéstől a szobáig mi a menet? Oda mentek, már a személyetek igazolására való dokumentum a kezetekben van, elmondjátok, hogy szobát vetettek ki, oda adjátok a személyit, majd elmondják, hogy miként juttok be a szobába és oda adják a kulcsot/belépőkártyát. Majd szépen felmentek a szobátokhoz vagy elmentek az apartmanotokhoz (ha apartman szállodát választottatok).
Az esetek nagyrészében bármikor el lehet hagyni a szállást, de ezt megszabhatja a szálloda. Ha elmondod, hogy melyik szálloda ennek is utána tudok nézni.
Általában amikor reggeli benne van az árban, csak lementek a kajáldához és esztek. Ritka az, hogy igazolni kell, hogy ingyen ehettek, még nem is voltam ilyen helyen. Ha azt akarod, hogy szobába hozzák a reggelit azt recepción jelezni kell, de lehet, hogy plusz pénzbe fog ez kerülni.
Általában nem szokták felvinni a cuccokat a szobába.
Nagyonnm szépen köszönöm a választ! A parkoló miatt stresszel mert nem voltam még ilyen nagy városban,néha még navi-val is eltévedek. Nem erősségem a tájékozódás stb.
A hotel Apartman [link]
A booking applikációban csináltam a foglalást.
A parkolót nem látom sehova sem kiírva sajnos, ettől függetlenül megpróbálnám azt, hogy ott parkolok le először.
A szállodát pedig bármikor el lehet hagyni és bármikor visszajönni.
"sokáig spóroltunk"
Na látod most árultad el, hogy valódi troll vagy.
Buta módon próbálsz az érzelmekre hatni és a anyagiakat dobtad be gumicsontnak már a felvezetőben is.
Most ismét ezt vetted elő védekezésnek, holott senki sem említette.
További eredményes "sajnáltatós" estét kívánok! 🤣
Én a helyedben megnézném Google Maps-en, hogy a hotel előtt meg lehet e állni kocsival. Ha nem, akkor megkeresném, hogy a parkoló bejárata hol van a hotelnek. Ha nem találod, esetleg érdemes lehet felhívni/írni nekik. a Booking biztosít erre felületet.
Ha megérkeztek a receprióra kell menni, ott minden továbbit elmondanak, ha nem akkor ott meg kell kérdezni. Többek között hogy hogy működik a reggeli, hogy meddig lehet ki-be járkálni. Ilyen kategóriában nem fogják a szobába vinni a reggelit és a csomagjaidat sem fogják helyetted cipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!