Boszniába költözni magyarként?
Figyelt kérdés
Magyarországon születtem és itt is nőttem fel, de bosnyák felmenőim vannak és muszlim vagyok szóval mindig kötődtem Boszniához és elgondolkoztam a kiköltözésen. Annyi állít meg, hogy nem ismerem a nyelvet és nem a legstabilabb ország pénzügy és gazdaság szempontjából... Mit gondoltok? Megérne egy próbát? Erasmuson is gondolkodtam, de nem találkoztam még ilyen lehetőséggel. Komolyabb válaszokat kérek!dec. 8. 15:13
1/2 anonim válasza:
Annyira kötődsz hozzá hogy a nyelvet se beszéled lol. Erasmus wtf?
2/2 anonim válasza:
Erasmusra szerintem csak színházi meg filmes szakmákban érdemes Boszniába menni, abban elég izgalmas dolgok vannak. Viszont Európa szegényebbik feléhez tartozik. Szarajevó egy élhető hely, imádom, de helyben dolgozni nyelvtudás nélkül nem túl esélyes, maximum szoftveres területen. Utazz oda gyakran, tanulj nyelvet, de kiköltötni ne akarj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!