Mi lett volna, ha még békeidőbe magyarként elmentem volna Ukrajna Donyeck-i részébe csak úgy szétnézni?
Figyelt kérdés
Mennyire lett volna veszélyes számomra, tapasztalatok is jöhetnek ki mit tapasztalt, érte-e atrocitás stb.2022. aug. 8. 17:44
1/7 anonim válasza:
Ha nem kommandos vagy, nem jo otlet....
2/7 anonim válasza:
Úgy érted 2014 előtt? Kvazi semmi nem lett volna.
4/7 anonim válasza:
Semmi. Többször jártam ott hivatalból. Ha egyedül voltam, akkor sem törődött velem senki, függetlenül az erős akcentusomtól. Bár a SZU idejében hozzászoktak a különféle akcentusokhoz.
6/7 NTBS válasza:
2014 előtt semmi baj nem lett volna.
7/7 anonim válasza:
Ha 91 előtt mentél volna, akkor szükséges lett volna vinned néhány jelvényt, kitűzőt. Olyan is jó, hogy Hazai Paprika, Hentes és mészáros, Kiváló szalvétagyűjtő stb. Ezeknek nagyon örültek, és te is kaptál tőlük ilyent.
Trapper farmert cserélhettél volna Kiev80 fényképezőgépre, meg hasonlók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!