Hova mennétek nyaralni ennyi pénzből?
Figyelt kérdés
Anyukámat szeretném elvinni tengerparti nyaralásra május, június körül, igazából minél hamarabb mikor már meleg van de nincs is tele turistával minden. Lehet a párja is jönne, akkor ők is fizetnek bele de a nagyját én szeretném. Összesen 1 milliót gondoltam ki úgy, hogy minden benne legyen a repülőúttal kezdve a programokig. Még nem repültem soha, de anyukám már igen. Gondolkodtam Spanyolországba, Olaszországba. Török, Horvát, Görögországba nem szeretnék. Turistalátványosság is érdekelne de leginkabb a fő cél, hogy gyönyörű tengerparton tudjunk pihenni. Ha valaki tudatos utazó itt a csoportban és tisztában van az árakkal tudna segíteni milyen környékre lenne érdemes menni ezek alapján? Nem baj ha kicsit a kereten kívül esik az összeg. 1 hétre gondoltam. Horvátország is szép de annál kicsit nívósabbat szeretnék, Görögország pedig valahogy nem tetszik. Bulgária kizárva, Törökországról is sok rosszat hallottam, hogy nagy része koszos meg az árusok támadnak minden felől. Köszi a segítséget!😊nov. 25. 06:59
11/12 anonim válasza:
Van ember a Földön aki nem akar Görögországba menni?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!