Hova érdemes költözni Magyarországról?
"Nemrég jöttem haza több mint 20 év után, itthon jobb élni."
azért, ha 20 évet lehúztal, nem lehetett olyan rossz... Hagyjuk, már ezt az álszent dumát. Bírom, amikor az emberek agyát annyira átmossa a propaganda, hogy saját magukat hazudtolják meg, és a saját maguk által tapasztalt valóságot sem hiszik el. Te magad írtad le, hogy össze tudtál spórolni egy házra, és nem kell hitel. Szerinted egy mai pályakezdö fiatalnak, itton erre mekkora esélye van?? Akkor most hol jobb élni?
Azért irtam, hogy dolgozni külföldön jobb.
De élni itt.
Pont ezért irom a kérdezönek, mert a kérdés:
"nem tudom hogy milyen irányban tanulok tovább majd egyetemen, ettől függetlenül biztos hogy nem Magyarországon akarok élni, maximum majd később ha változik valami."
A technikai, biologiai, egészségügyi szakon nagyon jó fizetések vannak külföldön, mindegy hova mész.
"hamarosan cigányország leszünk…"
Az lehet, de az EU meg hamarosan arab gyarmat lesz. Tényleg nem riogatni akarlak, de ne hidd azt, hogy szíriaiakkal, afgánokkal, meg afrikaiakkal jobb. 10 éve élek Bajorországban, de 2-3 éve botrány mi lett itt. Az összes nagyváros statisztikáját nézd meg. Minden 3. ember biztosan külföldi. Itt ahol lakom a 40ezres kisvárosban 17ezer a nem német... minden van itt. En azt gondolom, ha folytatódik ez a politika itt, akkor 20 év múlva komoly gondok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!