Magyarország melyik városába érdemes költözni, ha ezeket szeretnénk figyelembe venni? Többi lent.
Figyelt kérdés
- legyenek programok, látnivalók, ne csak unalmas egyhangú legyen a város, ahol soha semmilyen koncert, fesztivál, ünnepség, stb. nincsen. (Jelenleg olyan városban élünk, és ezt nagyon utálom)
- fizetés szempontjából több, mint közép és kelet Magyarországon
- legyen kórház, ahol tudok dolgozni, vagy a közelben legyen
- közbiztonság jó legyen
Kis város, nagy város szóba jöhet.
Veszprém és Budapest kizárva.
aug. 5. 21:23
1/14 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
Egészségügyi bértábla mindenhol ugyanannyit fizet, mindegy hogy Nyíregyházán vagy Sopronban műtesz.
3/14 A nagy Levin válasza:
Én is Fehérvárt javasolnám. Veszprém miért kizárt? Ott elég nagy kórház és egy onkológiai központ is van.
4/14 anonim válasza:
Szegedet se zárd ki attól, mert keleten van. Amúgy meg ha egészségügyis vagy, pont könnyebb keleten megélned, ugyanannyit keresel az egész országban, de keleten könnyebb megélni az alacsony lakhatási költségek miatt. Illetve Debrecen is elég nagy, szép.
5/14 anonim válasza:
Szerintem ne mindenképp ragaszkodj megyeszékhelyhez. Ajka, Paks, Komló is elég jó, színes város, békés, közel megyeszékhelyekhez.
6/14 anonim válasza:
Szerintem, ami akkora város, hogy van kórháza, ott vannak programok is, és persze agglomerációs falvakból is be lehet járni. Nyugaton viszont jóval drágábbak az ingatlanok, és sokszor a megélhetési költségek is (még némely áruházláncok árai is változnak akár településenként). Halmozottan igaz ez, ha turistákra is építenek - ugyan még több program, de még drágább boltok és házak. Szóval szerintem ezt csak élőben érdemes eldönteni, menjetek kirándulni. Ja és ha a mostani lakhelyetekhez vagy bárhová azért csak vissza kellene olykor zarándolkolni család és barátok miatt, érdemes előbb azt figyelembe venni. Hiába van sok program a hímzőszakkörtől a koncerten át, azért 2-5 év, mire az ember egy új közösségbe beilleszkedik és helyben is lesz kivel összejárni - ha erre vágysz. Azt is érdemes átgondolni szűkítésképp, vagytok-e hegyekbe, vagy inkább sík területre, vízpart vagy erdő hiányozna-e, szerettek-e kirándulni vagy inkább színházba, étterembe mennétek gyakran, csönd legyen vagy nyüzsi, és hogy mivel szoktatok közlekedni, autóval, biciklivel, vonattal.... Ha vannak gyerekek, akkor meg, hogy nekik milyen oktatást és ellátást, életstlust tud biztosítani az adott város vagy falu.
9/14 anonim válasza:
Egri vagyok, Egerben nincs érdemleges élet, Miskolcon még annyi sem. Silent hill mindkét település.
10/14 anonim válasza:
Dehogy nincs Egerben program meg látnivaló. Van mozi, színház, kiállítások, strand, borospincék, egyetemisták és turisták... és lehet kirándulni is a környéken bőven. Szóval a méretéhez képest szerintem jól el van látva.
Vácot tudom még ajánlani, hasonló történelmi kultúrváros, csak jóval drágább minden, mint pl. Egerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!