Hova érdemes költözni Magyarországról?
Figyelt kérdés
Még gimnáziumba járok és nem tudom hogy milyen irányban tanulok tovább majd egyetemen, ettől függetlenül biztos hogy nem Magyarországon akarok élni, maximum majd később ha változik valami. Angolul és olaszul tudok de 1 év alatt megtanulok bármilyen nyelvet ha szükség van rá. Merre érdemes menni? A mediterrán országok vonzanak a leginkább de ott se jó a helyzet.okt. 29. 08:24
2/22 anonim válasza:
Ha újra kezdhetném az életem 25 évesen, Norvégiába mennék villamosmérnökként.
3/22 anonim válasza:
Mivel nincs felsofoku végzettséged, így nem fogsz tudni komolyabb poziciokban elhelyezkedni, ezert sztem felejtsd el a mediterran orszagokat, mivel ott egy felszolgalo, elado...stb. nem nagyon keres tobbet 1000-1500 EUR-nal. Nyugat-Europai orszagok/Skandinavia ilyen teren jobb, csak ott meg a megelhetes a dragabb. Azt kell eldontened, hogy mi a fontos: ha jol akarsz keresni es felre akarsz tenni nekem Dania es Luxemburg szimpatikus, ha kevesbe fontos a penz, de akarsz egy nyugis, egyszeru eletet (pozitiv ertelemben), jo idovel, tengerrel, akkor Spanyolorszag, Portugalia, vagy Olaszorszag fele orientalodnek. Itt a turizmusban is el lehet helyezkedni talan konnyebben.
4/22 anonim válasza:
Magyarországról?
Európában bárhova!
Mindenhol jó, de legrosszabb Magyarországon!
5/22 anonim válasza:
Nemrég jöttem haza több mint 20 év után, itthon jobb élni.
Ha keresett szakmád van akkor meg jobb addig külföldön dolgozni és spórolni mig házat, kocsit és kb.1-2 milliót félre nem tudsz rakni. Megteremted az alapot, és már nem kell azon izgulnod, hogy törleszteni tudod-e a (lakás)hitelt. Azt a munkát vállalod el, ami tetszik.
Itthon sokkal biztonságosabb az élet, mint nyugatabbra.
6/22 anonim válasza:
5-os: ja, akkor ha fehér, heteroszexuális, keresztény, férfi vagy. Akkor valóban biztonságos.
8/22 anonim válasza:
Ja és napozom, fehér nem vagyok, keresztény se, és senkire nincs rátetoválva, hogy hetero.
10/22 anonim válasza:
"senkire nincs rátetoválva, hogy hetero"
A magad nevében beszélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!