Londonban ha szállást foglalok mennyi időre szól a deposit?
Várjál először is milyen lakásról van szó? Itt minden lakáshoz komoly referencia kell és sajnos ha ez nincs nincs lakás. Ezt sokan nem hiszik gondolván ó csak duma. NEM ahogy nem lehet pénz nélkül vásárolni nem is lehet referencia nélkül házat kivenni(referencia:munkahelyet esetleg felhívják valóban dolgoztok-e+egy ember akinél laktatok elmondja hogy minden rendben volt veletek stb...) ? .Vagy magyartól akartok lakást bérelni?
Amiben tudok segítek csak írjatok :)
szia 21:04!
Kint lévö ismerösök intézik, kiadják nekik. Csak a kiadó nő beprobálkozott egy ilyennel h 1 évig ott kell lennünk. Mondtuk h akkor nem megyünk oda, erre mondta h OK ha el akarunk menni szoljunk majd 2 héttel elötte és akkor visszakapjuk a befizetett kauciot.egyébként a 3.Zonában van uj épitésű 2 szobás lakás.Te merre vagy?
Én Croydonban vagyok jobban mondva West Croydonban. Nekem leginkább az ötéves magyarországi munkaviszonnyal amit sajnos egyre több helyen kérnek ezzel volt gond. Regiztem 2 Agency-be is azt várom hogy onnan szóljanak közbe meg még dolgozok szóval jó itt :) Sok sikert nektek és remélem hamar lesz melótok mert sajnos az egyre inkább csak ismerős által megy vagy jó nyelvtudással.... Én ezt tapasztaltam persze vannak akik kijönnek és rögtön dolgoznak mihelyt megvan az NI number. Bízzunk benne ti is ezek közé fogtok tartozni :)
Hajrá és ne adjátok fel bármilyen nehéz mert higgyétek el nem könnyű még ismerőssel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!