Ki tud Londonban olcsó szállást?
15 font/éj ...hát talán a hostelekben kéne megnézned.
Én nyáron adtam ki pár napra szobát(duplaszoba) de én egy éjszakára 10 fontot.HA egyedül vette ki a szobát akkor is 10 font,ha ketten akkor is..(de én Oxfordi vagyok nem londoni)
Talán keress olyan magyarokat akik Londonban élnek és pár napra kiadják a szobájukat..Ők kérnek ennyit..A hostelek egy kicsit drágábbak(Angliában a szállás a legdrágább,de még mindig a hostelek az olcsóbbak)
Próbálkozz itt: [link]
Ez arra való, hogy párok, egyedülálló személyek egy kis jövedelem-kiegészítésért olcsóért kiadják szobájukat.
ma 18:58
Azért ez nem úgy van,hogy kiadják a szobát,mert kell egy kis pénz..
Másról van itt szó
Regisztrálnod kell magad,és ha tag vagy akkor a regisztráltak(bárhol a világban) biztosítják a többieknek a szállást,pár napra,De cserébe ha valamelyik tag egyszer a saját országodban jár,ő is igénybe veheti általad a felkínált szállást.Ez az egész adok-kapok alapon szól..
Nem csak arról szól,hogy kinézel valakit,és pár napra szállást kérsz..
A közel a központhoz mit takar? :D Mert ott eléggé drágák a szobák, és nem is nagyon van más, csak több csillagos szállodák... :D
De pl ha utána nézel a közlekedésnek (www.tfl.com), illetve szétnézel a booking.com-on, találhatsz jó szállást, ugyan nem a központban, de aránylag hamar beérsz, mondjuk fél óra 40 perc alatt. Arra figyelj, hogy a szállás lehetőleg a 2-es zónában legyen, az még annyira nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!