Melyek a kedvenc Európai országaid?
Hova születtél volna / költöznél a legszívesebben? Vagy csak melyek kultúrája, politikája jön be a legjobban?
Nekem ez a lista, nem sorrendileg de talán innen Német, Luxemburg és Portugál a legjobb számomra.
Luxemburg
Spanyolország
Portugália
Egyesült-királyság
Lengyelország
Dánia
Hollandia
Oroszország
Németország
Törökország
MÁLTA. Imádtam, de mára sok a migiris. :(
Politikailag meg Szlovákia és Csehország, a fegyverviselés miatt.
Ausztria. A hegyek miatt.
1:
Miért? Mit tud az a 4-5 falunyi ország, amit a szomszédai nem?
Nehéz kérdés. 8 országon kívül az összes európai országban jártam, és jelenleg amúgy Portugáliában élek, amit imádok.
De Izland, és a balkáni országok (foleg Montenegró, Bosznia-Hercegovina, Albánia) a kedvenceim.
Magyarországot leszámítva leginkább Lengyelországban érzem otthon magam. A kultúra, a szokások, az emberek hasonlóan hozzánk.
Amúgy meg Skóciát szeretem. De (egy-két országot leszámítva) mindenhol van szép, élhető hely.
Nekem a sorrend
Izland
Nagy-britannia
Hollandia
Svédország
Izland a kedvencem, mert lazaság van, senki nem siet, nem aggódnak semmin. Természeti szempontból is különleges ország.
Nagy-britanniában tetszik, hogy az Angolszász kultúra különbözik a kontinentális Európaitól, nekem szimpatikus.
Hollandia és Svédország a liberalizmus miatt tetszik. Európa valószínűleg legliberálisabb országai.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!