Kezdőoldal » Utazás » Európa » A kézipoggyász méretével...

A kézipoggyász méretével miért nem foglalkoznak a fapadosokon, többi lent?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre nyaraláskor, hogy egy csomó ember óriási nagy hátizsákokkal meg, amik még meg is vannak tömve. Na most én eddig 3 légitársasággal repültem, mindenhol el volt írva még a kézipoggyász mérete is, ami biztos, hogy kisebb, mint ezek a kitömött hátizsákok (nem túrazsák, hanem kb kitömött laptop hátizsák), amiket sokaknál látok.

Tapasztaltabb utazók válaszát várom, hogy itt akkor mi a szabály? Nem foglalkoznak annyira ezzel a mérettel?

aug. 30. 07:10
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
Nincs rá idő és pénz.
aug. 30. 17:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Pár hónapig ingyenes volt a két nagy fapadosnál a kabinbőrönd. Nem az volt a legnagyobb baj, hogy ebből nem szedtek be pénzt, hanem az, hogy fapadosokkal rengeteg ritkán repülő ember utazik, aki elpöcsöl fél napot a pakolással és sokkal több késés összejött feleslegesen.
aug. 30. 17:44
 13/15 anonim ***** válasza:
33%
Ettől érdekesebb a remek wizzair priority-je. Sok mindenért veszik ezt a teljesen értelmetlen viszont drága szolgáltatást. Mi azért vettük, hogy lehessen egy plusz böröndünk a fedélzeten. Viszont mivel nem kellett kettő db, ezért csak egy priorityt vettünk. A szolgáltatás másik fele, hogy előbb szállhatsz fel. Itt történt meg oda és vissza is, hogy bemutattam a jegyet a priority-vel és mondtam, hogy a csajomnak nincs, de őt is simán berakták a priority sorba. Tehát elég egy priority két embernek, ha csak egy plusz börönd kell.
aug. 30. 18:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor ez a sok bepróbálkozó ember, akiket én láttam. Nekem eleve egy kisebb méretű hátizsákom van, ami a szabálynak megfelel, de utazáskor pont inkább egy nagyobb jobb lenne... Csak ezt nem értettem soha, hogy mások miért szarják ezt le és hozzák a kitömött cuccukat.
aug. 30. 22:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#13 Kb. mindenki a plusz poggyász miatt veszi a priority-t és nem azért, hogy vagy beszállsz előbb, vagy nem. Ezt ők is pontosan tudják, ezért nem szívóznak ezen.
aug. 31. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!