Be lehet pakolni 2 kisméretű kézipoggyászba, vagy érdemes egy 10 kg-os poggyászt is fizetni? Krétára megyünk 2 hét múlva.
Mi 3-5 napos utazásokra simán bepakoltunk csak kézipoggyászba, de mikor hosszabb útra mentünk nem fapadossal, akkor is akkora volt a feladott bőröndünk, mint a többi bálnatáskás utas kézipoggyásza :)
Amúgy egyszerű, szedd elő, amit nagyjából vinni szeretnél, és próbáld ki. Ha nem megy, akkor meg eldöntöd, hogy tudsz-e tovább szelektálni, vagy megveszed a 10kg plusz bőröndöt.
Attól függ, hogy mit viszel.
Nekem a kistáska kb. 4 napra szokott elég lenni. De mondjuk 48-as lábam van, tehát csak a papucsom elfoglalja a fél táskát. És akkor még nem vittem laptopot, fényképezőt, meleg ruhát stb.
Én egy hosszú hétvégére simán elférek egy olyanban, bár nyilván függ attól, miket viszel, milyen a klíma és milyen programokra mész.
Ha estélyit meg túrabakancsot is vinned kell, meg hétköznapi ruhát is, akkor necces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!