Kezdőoldal » Utazás » Európa » A legtöbb ember jár nyaralni?

A legtöbb ember jár nyaralni?

Figyelt kérdés

29 ferfi vagyok, de engem egyáltalán nem vonz az hogy nyaralni menjek.

Vannak mások is igy ezzel?

Nekem sokszor a legjobb otthon, ha meg kikapcsolódni akarok akkor felülök a bringámra és tekerek egg jót a helyi szerpentineken.

aug. 24. 23:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekként a szüleimmel mi sem jártunk soha nyaralni. Nem is a pénz, inkább az időhiány miatt (apám örökké dolgozott). 20 éves koromig én sem vágytam a nyaralásra, mert kb az sem tudtam mi az. Egyetlen dolog amire már kisgyerek korom óta vágytam, végig menni Amerikában a 66-os úton.

Aztán összejöttünk párommal, ő vitt el elöször nyaralni Görögországba. Na onnantól rákaptam teljesen a nyaralásra. Szerencsére mindkettőnknek nagyjából rendes fizetése van, így sok helyen voltunk már. A 66-os út is megvolt 2 éve :)

Szóval lehet ha neked is lenne párod aki szeret nyaralani és "elcipel" magával, te is megszeretnéd.

aug. 25. 15:08
 12/20 anonim ***** válasza:
29%

Sok ember számára az utazás a társadalmi státusz növelésének eszköze. Gyakran csak azért utazunk, hogy másoknak bizonyítsuk, milyen kalandvágyók, érdekesek és nem utolsósorban gazdagok vagyunk. Az utazás nemritkán a megfelelési kényszerről, mintsem a valódi élmények kereséséről szól. Ennek legborzasztóbb manifesztumai a trash-celebek és wannabe valósághősök Insta képei olyan luxusszállodákból, ahol valójában nem is aludtak, csak belógtak körülnézni.

Sokan nekiindulnak a világnak, ideiglenesen úgy érzik, kiléptek a megszokott életükből, majd ugyanoda térnek vissza, és ugyanazt a szürke hétköznapokat csinálják, mint előtte.

aug. 25. 17:19
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

12-es!

"Sokan nekiindulnak a világnak, ideiglenesen úgy érzik, kiléptek a megszokott életükből, majd ugyanoda térnek vissza, és ugyanazt a szürke hétköznapokat csinálják, mint előtte."

Nem úgy érzik, hanem ideiglenesen kilépnek a megszokott életükből. Ez a nyaralás, vagy pihenés lényege. És utána természetesen folytatják a hétköznapi életüket.

aug. 25. 17:28
 14/20 NTBS ***** válasza:

Talán többen mennek mint nem. Viszont az anyagiak miatt is többen otthon maradnak.

Teljesen jogos az erzesed.

aug. 26. 06:20
 15/20 anonim ***** válasza:
En nem nyaralok hanem inkabb utazom (most epp Kasane-bol irok) el sem tudnam kepzelni az eletem utazas nelkul annyira rafuggtem mint mas a heroinra.
aug. 26. 19:46
 16/20 A kérdező kommentje:

Engem viszont nem vonz az utazás nem is szeretek autóval se vonattal se busszal sem.

Legjobb a bringás túra amikor megyek egy 80Km es bringa túrát mondjuk

aug. 26. 21:03
 17/20 anonim ***** válasza:
nincs a biciklivel semmi baj de mikor ezt pl a Karakorum highway-en teszed az kicsit mas.
aug. 26. 21:34
 18/20 anonim ***** válasza:

16!

Akkor menj repülővel! 😀

(A másik három valóban nem túl élvezetes, ráadásul eléggé be is szűkül a lehetséges úticélok köre...)

aug. 26. 21:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Nincs azzal semmi baj, ha nem szeretsz, nem akarsz utazni. Meg azzal sincs, aki szereti az ilyesmit.
aug. 26. 22:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Sok embert ismerek a környezetemben is, aki nem jár nyaralni, mert nincs igénye rá, vagy inkább ősszel-tavasszal szeret utazgatni.
aug. 28. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!