A legtöbb ember jár nyaralni?
29 ferfi vagyok, de engem egyáltalán nem vonz az hogy nyaralni menjek.
Vannak mások is igy ezzel?
Nekem sokszor a legjobb otthon, ha meg kikapcsolódni akarok akkor felülök a bringámra és tekerek egg jót a helyi szerpentineken.
Gyerekként a szüleimmel mi sem jártunk soha nyaralni. Nem is a pénz, inkább az időhiány miatt (apám örökké dolgozott). 20 éves koromig én sem vágytam a nyaralásra, mert kb az sem tudtam mi az. Egyetlen dolog amire már kisgyerek korom óta vágytam, végig menni Amerikában a 66-os úton.
Aztán összejöttünk párommal, ő vitt el elöször nyaralni Görögországba. Na onnantól rákaptam teljesen a nyaralásra. Szerencsére mindkettőnknek nagyjából rendes fizetése van, így sok helyen voltunk már. A 66-os út is megvolt 2 éve :)
Szóval lehet ha neked is lenne párod aki szeret nyaralani és "elcipel" magával, te is megszeretnéd.
Sok ember számára az utazás a társadalmi státusz növelésének eszköze. Gyakran csak azért utazunk, hogy másoknak bizonyítsuk, milyen kalandvágyók, érdekesek és nem utolsósorban gazdagok vagyunk. Az utazás nemritkán a megfelelési kényszerről, mintsem a valódi élmények kereséséről szól. Ennek legborzasztóbb manifesztumai a trash-celebek és wannabe valósághősök Insta képei olyan luxusszállodákból, ahol valójában nem is aludtak, csak belógtak körülnézni.
Sokan nekiindulnak a világnak, ideiglenesen úgy érzik, kiléptek a megszokott életükből, majd ugyanoda térnek vissza, és ugyanazt a szürke hétköznapokat csinálják, mint előtte.
12-es!
"Sokan nekiindulnak a világnak, ideiglenesen úgy érzik, kiléptek a megszokott életükből, majd ugyanoda térnek vissza, és ugyanazt a szürke hétköznapokat csinálják, mint előtte."
Nem úgy érzik, hanem ideiglenesen kilépnek a megszokott életükből. Ez a nyaralás, vagy pihenés lényege. És utána természetesen folytatják a hétköznapi életüket.
Talán többen mennek mint nem. Viszont az anyagiak miatt is többen otthon maradnak.
Teljesen jogos az erzesed.
Engem viszont nem vonz az utazás nem is szeretek autóval se vonattal se busszal sem.
Legjobb a bringás túra amikor megyek egy 80Km es bringa túrát mondjuk
16!
Akkor menj repülővel! 😀
(A másik három valóban nem túl élvezetes, ráadásul eléggé be is szűkül a lehetséges úticélok köre...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!