Kezdőoldal » Utazás » Európa » A legtöbb ember jár nyaralni?

A legtöbb ember jár nyaralni?

Figyelt kérdés

29 ferfi vagyok, de engem egyáltalán nem vonz az hogy nyaralni menjek.

Vannak mások is igy ezzel?

Nekem sokszor a legjobb otthon, ha meg kikapcsolódni akarok akkor felülök a bringámra és tekerek egg jót a helyi szerpentineken.

aug. 24. 23:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%

Nyilván nem jár mindenki nyaralni, ahogy nem minden férfi szereti a focit sem. De azért gyakori :)

Van, akit ez feltölt, van, akit nem. Van, aki próbálta, szereti és vágyik rá, van, aki nem tudott még elmenni, de szeretne, van, aki volt már nyaralni, de nem jött be neki, és van, aki nem is volt, de nem is vágyik :)

Én gyerekként szerettem volna menni, de apukám munkája miatt nem nagyon tudtunk, nem a pénz, hanem az idő hiányzott. Felnőttként voltam először tengerparton, és azóta függő vagyok :)

Azt azért mindenkinek javasolnám, aki ezen gondolkozik, hogy ha még nem próbálta, akkor adjon egy esélyt neki, vagy ha nem akar, akkor ne látatlanba okoskodjon, csak fogadja el, hogy mindenki más.

(Nekem a biciklizés lenne büntetés. Most írjak ki kérdést, lehetőleg a sport témakörben, hogy "Mindenki szeret biciklizni? Szerintem futni jobb..." 😀)

Egyébként a tekerés és a nyaralás egyrészt teljesen más célból történnek (nem, nem olyan érzés tekerni egy jót, mint egy pár napra/hétre kiszakadni teljesen a hétköznapokból, esetleg megismerni egy más kultúrát, hangulatot), másrészt a kettő nem is zárja ki egymást, lehet bringázni és néha nyaralni is, ráadásul még nyaraláson is lehet tekerni...

De hozzáteszem, hogy ez már megint egy fura kérdés ebben a kategóriában, nem tudom, hogy az "Utazás" témakörben miért fognak majd helyeslő válaszokat írni neked az otthonülő sorstársaid, de fognak, az biztos 🙃

aug. 24. 23:36
 2/20 anonim válasza:
13%
Én is mindig nézem hogy milyen jó hogy valaki nyaralni van. De megkérdezem magam hogy én mennék? Mert amúgy nem :D Más az éghajlat, a nyelv stb. Nekem csak nyűg lenne
aug. 24. 23:52
 3/20 anonim ***** válasza:
75%
lehet belföldön is nyaralni, utolsó, akkor nincs más éghajlat meg más nyelv
aug. 25. 00:01
 4/20 anonim ***** válasza:
14%
Sokan csak azért mennek, hogy tudjanak flexelni a közösségi oldalon a nyaralásos fotókkal. Legalábbis az alsó társadalmi osztályból. Mert a jómódúak nem teszik ki, nem veretnek az ilyen fotóikkal.
aug. 25. 05:35
 5/20 anonim ***** válasza:
82%
Én nem szeretek nyaralni. Nekem az a pihenés, ha EGYEDÜL sorozatokat nézek vagy olvasok
aug. 25. 06:26
 6/20 anonim ***** válasza:
85%

Több ember szeret elmenni valahova nyaralni, mint aki nem szeret. De ebben semmi különös nincs, egyik sem minősít senkit.

Én szeretek elutazni országon belül is, meg külföldre is, de otthon is szeretek pihenni, pl biciklizni is a helyi dombságban.

aug. 25. 07:17
 7/20 anonim ***** válasza:
27%
Nekem az a nyaralás, ha egyedül lehetek. Így legalább nem tudja a sok ostoba fideszes patkány azt hangoztatni, hogy van itt pénz, mert teli vannak a nyaralók
aug. 25. 09:56
 8/20 anonim ***** válasza:
76%

7-es!

Te nagyon nyomorult ember lehetsz, ha ezért nem mész nyaralni. 😂🤡😂

aug. 25. 10:22
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kevesebb jár, mint aki nem. Nem vagy egyedül.
aug. 25. 11:14
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

A kerékpározás is egyfajta kikapcsolódás.

Nyilván egyedül nincs rá igényed,van ilyen.

aug. 25. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!