Kezdőoldal » Utazás » Európa » Számotokra melyik a szimpatiku...

Számotokra melyik a szimpatikusabb alpesi ország és miért: Ausztria vagy Svájc?

Figyelt kérdés

aug. 24. 11:08
A kérdező szavazást indított:
Ausztria
Svájc
25 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Ausztria talán, mert közelebb van. Svájcnak vannak elég jellegtelen részei, ahonnan az Alpok elég messze vannak. Legalábbis Aargau,ahol megszoktam szállni. Drágább is. Mondjuk Svájcban is vannak nagyon szép helyek, szép városok, de szerintem Ausztriában több van.
aug. 24. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
Ausztria: jobban ismerem sokkal többet is voltam több részén
aug. 24. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, mit akarok elérni, mi a célom.
aug. 24. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőt nagyon szeretem, de sajnos Svájcba kevesebbszer jutok el.

Svájc mellett szól, hogy ott vannak 4 ezres hegyek, nagyobb gleccserekkel mint az osztrák e ezresek, nagyobb kihívást jelent a megmászásuk. Ugyanakkor Ausztriának sokkal több kevésbé felkapott hegyvidéke van, olcsóbbak a menedékházak és barátságosabbak valamint komfortosabbak is.

aug. 25. 10:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

1:

Ausztria Dunától északra eső részei is messze vannak az Alpoktól, sőt az északi határvidék Csehország felé messzebb van az Alpoktól, mint Svájc ézsaki határvidéke.

aug. 25. 10:24
 6/6 NTBS ***** válasza:
Ausztria.
okt. 6. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!