Mennyire hideg a tél Svédországban?
Figyelt kérdés
Magyarországon már nincsenek telek, nagyon meleg van, februárban kezdődik a tavasz, a december-január meg gyakorlatilag egy meghosszabbított ősz. Nincsen hó sem. Hiányoznak a régi telek, a -10 fokok, amik gyerekkoromban voltak. Télen el kéne menni Skandináviába, hátha ott még lehetne egy jót telelni.aug. 17. 19:26
1/10 anonim válasza:
Elég hosszú az ország. Malmöben nincs sokkal hidegebb, hasonló lehet mint itthon. Kirunában már bőven -15, -20 fok is lesz.
2/10 anonim válasza:
Egy baj van ezzel, kérdező, ott a tél nemcsak hideg, de sötét is.
Menj inkább márciusban, akkor még bőven síszezon van, tehát hó van, de már hosszabbak a nappalok.
3/10 anonim válasza:
#2 vagyok, még annyit, hogy egyszer jártam Stockholm mellett, Uppsalában május elején. Kb. mintha 2 hónappal korábban, március elején lettem volna Magyarországon, olyan idő volt. A természet is olyan állapotában volt. És Stockholm/Uppsala még igencsak délen van.
4/10 anonim válasza:
Kamionos vagyok, a kollegák most télen -20-25 fokokat jelentettek. Persze nem 3 hónapig volt ez, de volt 2-3 hét hideg.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem gond, szeretem a sötétet és a szürkületet
aug. 17. 21:50
7/10 A kérdező kommentje:
Azt mondják, hogy Szibériától messze elmarad
aug. 18. 18:11
8/10 MolotovPunk válasza:
Attól függ melyik része mennyire hideg, Észak Svédországban van ahol simán van -30 fok is télen.
10/10 A kérdező kommentje:
Hollandiában sem voltam még
okt. 7. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!