Svédország (Stockholm) október végén mennyire "kirándulható" időjárás szempontjából?
Párommal szeretnénk elvinni szüleimet 3 éjszakára valahova október legvégén (28-án indulnánk).
Stockholm mennyire rossz vagy jó ötlet ilyenkor? Ott élők, mennyire esős/hideg ilyenkor az idő?
Több okból is Svédországra gondoltunk, de nyilván azt sem szeretném, hogy az időjárás miatt ne tudjuk teljesen kiélvezni az ottlétet (szüleim nem túl idősek, 54-56 évesek, de azért már sokszor a kényelemre szavaznak).
Köszönöm előre is a válaszokat!
Lehet rosszul fogalmaztam egyébként, kirándulás helyett inkább városnézésre lennék kíváncsi, de így a valós hőérzetet látva lehet nem túl ideális ahhoz sem az idő 😅
Köszönöm szépen!
Ott élők esetleg, mennyire arányos a valósággal az előrejelzés?
városnézős kirándulást értettem alatta, nyilván ha Stockholm... :)
Mi nyáron voltunk, július végén. Úgy 2-300 km-rel északabbra. A sapka is előkerült.... :)
Az szép:D gondolom nem az úszósapka, haha
Bár azon is gondolkoztam, lehet tavasszal szerencsésebb lenne a dolog (meglepetés szempontjából is, kicsit több idejük lesz így felkészülni)...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!