Szentpétervár repülőjegy?
Olyanokat kérdezek, akik már voltak így, vagy aki minimum jártasabb benne, vagy készül rá és már tájékozott. Tehát nem kérek olyat, hogy google a barátom és társai, mivel már megtettem, csak érdekel.
Honnan érdemesebb menni? Isztambulból vagy Belgrádból? Melyik az olcsóbb? Ki melyikből ment illetve melyikből tervezi? Honnan a praktikusabb? Stb.
Nem kérek politikai kommenteket se, köszönöm!
Ha csak repjegyes verzióról kérdezel, akkor belgrádon nekem olcsóbb volt, isztambulon keresztül kb mindig ugyanazon az áron mozog. Viszont én bécsből indultam núltkor azal airlinesszal bakuba és onnan szpv. Ez volt a legolcsóbb a többihez viszonyítva.
A busz&repjegy kombó pedig mégolcsóbb..
https://www.youtube.com/watch?v=h5s3AZyriSs
Balázs ebben a videóban említi, hogy neki a Belgrád sokkal drágább lett volna, ezért megy Isztambul felé.
Teljesen mindegy, én vagy a másik válaszadó mennyiből oldjuk meg ezt az utat, a kérdés az, te mit találsz. És ha már keresgéltél, akkor csak van fogalmad róla, hogy neked az adott körülmények közt a különféle opciók mennyiben térnek el egymástól.
A másik tanácsom picit messzebbről szemléli a dolgot. Hiába nem szereted, oroszország egy agresszor állam, tömeggyilkos. Biztosan hallották Bucsáról, meg arról hogy mi Európaiak miért utáljuk szívünk mélyéből mindazt, ami oroszországban történik.
Nos, ahogyan anyagyilkosokkal valószínűleg (vagy remélem), nem vállalnál közösséget úgy tömeggyilkosokkal sem tesszük ezt. Lefordítom hogy egyértelmű legyen: civilizált ember nem megy oda. És nem ágál, hogy de szép város szentpétervár vagy milyen szép képek vannak ott, mert ezzel még inkább kijön a szar iskolád a szar történelem tudásod és a szar neveltetésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!