Vonattal vagy busszal érdemes Bécsbe utazni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 16:18
2/10 anonim válasza:
én vonattal voltam ami a keletiből indult, az öbbvel. jó vonat csendes, tiszta, és a táj is szép volt
3/10 anonim válasza:
A busz (Orangeways) olcsóbb, a vonat (Railjet) kényelmesebb és talán gyorsabb is, de drágább.
4/10 anonim válasza:
Szerintem vonattal sokkal jobb, mert gyorsabb, vmivel kényelmesebb és biztonságosabb is...
5/10 anonim válasza:
a vonat feelingesebb, több hely van a lábadnak, kortyolgattok a vonaton, hogy megalapozódjon a hangulat.. meg könnyebb dumálni is, mint a buszon. Lehet, hogy a vonat valamivel drágább, mint az Orangeways, de egy napi bécsi tömegközlekedésre is jogosít (erre azért kérdezz rá, mert van valami speckó neve a jegynek, Spezial asszem)
6/10 anonim válasza:
Azt hiszem valami kirándulójegy a neve és 31 EURO.
7/10 anonim válasza:
Vonattal jobb, kényelmes és olcsó is, és bevisz eléggé a városba, a metróhoz.
Kb tavaly ilyenkor 7000ft-ért voltam oda-vissza, úgy, hogy érvényes volt a jegy a bécsi közlekedésre is, asszem 4 napra...
8/10 anonim válasza:
Mi mikor elmentünk nézelődni akkor vittük a vonat jegyet de nem kérték :)
9/10 anonim válasza:
Szerintem vonat 13 euróból már megúsztad Railjet: kényelem,gyorsaság szóval nagyon jó (utaztam vele)itt van pár kép és még hogy hova megy: [link]
10/10 A kérdező kommentje:
Thank you for your answers!
2010. nov. 8. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!