Berlinbe vonattal, repcsivel vagy busszal éri meg a legjobban utazni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 00:08
1/6 anonim válasza:
A busz sztem kényelmetlen. Én vonattal voltam, hugom repülővel. Ha időben foglalsz jegyet, marha olcsón ki tudsz menni repcsivel. De amúgy olcsóbb vonattal. És annyira nem is vészes. :)
2/6 anonim válasza:
Igen, az Easyjet-nél elég olcsó jegyeket is ki lehet fogni, talán még a vonatnál is olcsóbb. A reptérről is nagyon jó és olcsó a bejutás a városba.
3/6 anonim válasza:
Busszal csak akkor, ha mazochista vagy. :) Nincs az az olcsó jegy, amiért megérné egy buszon szenvedni.
Az ugye evidens, hogy repülővel a legolcsóbb, de azért vonaton többet látni az útból, meg ha ráérősen mész...
4/6 anonim válasza:
08:10 Javítok: repülővel a leggyorsabb, nem legolcsóbb. :)
5/6 anonim válasza:
De egyébként repülővel tudsz a legolcsóbban kimenni, és az a leggyorsabb is. Persze jókor kell jegyet foglalni.
A vonat elég drága, sokáig is tart, de cserébe látod, milyen tájakon utazol keresztül.
6/6 anonim válasza:
repülővel. én néztem már vonatjegyeket és kb egy árban vannak a repülőjeggyel. (persze lehetséges hogy van néha akció és akkor olcsóbb) de az biztos hogy repülővel gyorsabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!