Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol lehet kötni az autóra...

Hol lehet kötni az autóra biztosítást?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A barátnőmmel pénteken megyünk Horvátországba. (5 nap)

Egy 2005-ös Skoda Octavia 2-őm van.

Lehet kötni az autóra erre az 5 napra olyan biztosítást hogy ha valami baja lesz az autónak útközbe akkor jöjjön érte autómentő vagy szerelő biztosítás vagy valami?

Bár nyílván ne legyen semmi baja de ha esetleg van ilyen akkor kötnék rá.

Előre is köszönöm!

jún. 5. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Természetesen lehet, de nem a gyakorin.

Biztosítók oldalát kellene megkeresni. Magyar assziszt is van, hogy nyelvi nehézségek ne legyenek.

(Nem tudom, általános-e, de én pórul jártam a Tátrában. A legdrágább, legtöbbet adót kötöttem. Helyben ingyen lett volna a javítás, de mivel műhelybe kellett vinni, csak az oda szállítást fizették, a javítást nem. És a magyar: Maga ön lenni autója nem jó? Mondani te nekem mi baja!)

jún. 5. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Netrisk, én ott szoktam megadni az adatokat, és összegyűjti nekem a különböző biztosítók ajánlatait. Pofon egyszerű amúgy az egész.
jún. 5. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos az ilyen idős autókra már nemigen kötnek a biztosítók.
jún. 5. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Ohh azt nem is figyeltem. Jogos.
jún. 5. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy van, de valóban nem szoktak.
jún. 6. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!