Mexikói rendszámos autóra hol lehet biztosítás kötni Magyarországon?
Figyelt kérdés
Magán biztosítók vannak?#biztosítás #mexikói rendszám
2023. júl. 23. 21:22
1/11 A kérdező kommentje:
Amit én találtam, az havi 36.000 forint. Azért ilyen drága, mert harmadik országból származó autó.
2023. júl. 23. 21:24
2/11 anonim válasza:
Honnan hoztál te ide mexikói autót 🤣
3/11 A kérdező kommentje:
Nővéremtől.
2023. júl. 23. 22:37
4/11 anonim válasza:
36000, drága?
Mexikói rendszámra kétlem, hogy biztosítást tudsz kötni.
5/11 anonim válasza:
Nővéred idehajóztatott egy Mexikói autót, annak minden költségével. És 36ezer a KGFB.
Ha bátyádat mondtad volna, akkor sem hinném el.
6/11 anonim válasza:
És szamit ? Pár hónap múlva vihetitek ki , addig kibírod.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem most hajóztatta ide, hanem amikor még nem volt válság, és olcsóbb volt megtenni. Csak már nem akarok vele biztosítás nélkül közlekedni, ugyanis eddig így közlekedtem, és mexikói biztosítása volt, amit nővérem fizetett.
2023. júl. 24. 11:19
8/11 anonim válasza:
Nem olcsóbb honosítani vagy nem is lehet?
9/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet, mert régebbi autó.
2023. júl. 24. 13:21
10/11 anonim válasza:
te, hogy nem kaptak el még ?? Mert ezért a navosok tudnak kötözködni, tulajdonképpen m1esen komáromnál, szinte biztos hogy kiszednek és nincs többet autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!