Horvatorszagban 3fore egy napi kaja,fagyi stb 50ezerbol kijon?
Figyelt kérdés
5napra mennenk.jún. 4. 21:04
1/6 anonim válasza:
Számolj forintban budapesti árakkal. Napi kaja egy főre, mondjuk legyen a reggeli 1000, ebéd 2500, vacsi 1000, ital meg mondjuk 1000 egész napra, kerekítsünk, így 5000. Három főre 15 000, ez öt napra 75 000. És szerintem elég optimistán becsültem. Persze ha magatokra főztök, kevesebből is kijön.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor 250ezer siman eleg lesz
jún. 4. 22:50
3/6 anonim válasza:
@1 A felsoroltak nem budapesti árak. 2000-ért dögkútról húzott hús sincs, ezerért nem reggelit, hanem egy jobb kávét kapsz, az italt meg főleg nem értem, ennyiből konkrétan egy darab sör sem jön ki.
4/6 anonim válasza:
1, te a megfázáshiszti előtt óta nem mertél még kijönni a kisboltnál távolabbra a lakásodból?
kérdező, google a barátod, bökj rá néhány random étteremre a nyaralás helyszínén, nézd meg a menüt...
reggeli 15, ebéd inkább 20 felett, vacsi szintén, italok5-10-csillagos ég, kb, minimum; természetesen euróban, add össze, szorozd meg a létszámmal, napokkal és aktuális árfolyammal, megvan mennyi pénz kell.
5/6 anonim válasza:
Azért nem mindegy hogy ebéd vacsora étteremben lenne vagy önellátóként főztök.
Ha igen akkor elég az ötvenezer ha étteremben is esztek nem valószínű.
6/6 anonim válasza:
Az attól függ, hogy hol és mennyit esztek. Kijöhet amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!