Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek mennyi pénz lesz...

Szerintetek mennyi pénz lesz a Horvátországi nyaralás 2 főre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátnőmmel lefoglaltunk 1 hotelt ami félpanziós 4 éjszaka 5 nap.

Kapunk reggelit vacsorát ez bennevan az összegben amit már kifizettünk.

Így csak ebédelni kell majd mindig valahol.

Crikvencia városba megyünk.

Autóval megyünk az kb 60-70.000 lesz üzemanyagpénzben.

Autópályán fogunk menni 700 km lesz oda és 700km lesz vissza.

Az ottani éttermi étkezés meg egyéb dijak pl 2-3 belépő meg bor vagy sör meg ilyen ehhez hasonló költések kb mennyik lesznek ?

Nem vagyunk nagy pénzköltők de azért ilyenkor csak kipróbál megnéz sok mindent az ember.

Szerintetek mennyi költőpénz kellhet még körülbelül?

máj. 8. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ez mennyire segít neked, mi 4 tagú család vagyunk, 1 hét alatt (8 nap 7 éjszaka) kb. 1500-1600 euró szokott elmenni. Ebben van napi 1 étterem, hideg kaja reggelire és vacsira (mi apartmanban szoktunk lenni önellátással), fagyi, hajókirándulás, 1-2 szuvenír, néhány fizetős játék, üdítők, utcai árustól valami rágcsa meg ilyesmik. Nem költekezünk ész nélkül mindenre, de nem is számolgatjuk a centeket. Nem a legpatentebb éttermekbe ülünk be, de nem is lakókocsis lángosozó szint.

Nyilván el lehet verni ennek a háromszorosát is, meg sokan kijönnek kevesebből is 3 gyerekkel is, igényektől, lehetőségektől is függ a dolog.

máj. 8. 12:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm!

Akkor mi ketten kb 250.000 ből kijönnénk szerintem.

máj. 8. 13:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem mentek minden délben étterembe kevesebb is elég.

Van itt is gyorskajáldák gyros,pleskavica .

Vagy Plodine-ba grill csirke.

máj. 8. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!