Nagy Britániában (Londonban) is érvényes az otthoni korlátlan mobilnet előfizetésem? Yettel-es vagyok
Figyelt kérdés
jún. 1. 12:39
2/7 A kérdező kommentje:
A Yettel oldalán azt olvastam, hogy az 1-es díjzónába tartozik Británia.
jún. 1. 13:12
4/7 anonim válasza:
Hát azt tudom, hogy fordítva érvényes,én ugyanúgy ugyanannyiért netezek magyarországon angol szolgáltatóval. Igaz nincs az EU-ban, de a roaming nem változott
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ!
#4 Neked volt igazad, közben beszéltem a Yettel ügyfélszolgálattal és azt mondták Anglia úgy vislekedik -ebből a szempontból-, mint más EU-s tagállam.
jún. 1. 17:10
6/7 anonim válasza:
Annyiban más csak, hogy nem korlátlan a net, mint ahogy az EU-s országokban sem.
7/7 anonim válasza:
Az eu roaming adatmennyiség érvényes Nagy-Britanniában is. Kiléptek az EU-ból, de a távközlési díjak, egyezmények megmaradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!