Yettel flotta korlátlan adat és beszéd előfizetésnél lehetséges, hogy belassul a net mikor megközelítem a havi 50Gb adatforgalmat, belföldön?
Sziasztok. Már jó ideje van ez az előfizetésem. Eddig minden stimmelt. Eddig max havi 20Gb körül használtam a netet. Most sokat utaztam (belföldön) a munkám miatt. Mire hazaértem, azt vettem észre hogy belasssult a net. Otthon is, ahol eddig teljesen jó volt. Újra is indítottam a telefont.
Most otthon és melóban is ráléptem a wifire. Észrevettem hogy a havi adathaszforgalmam 49,57Gb. Ha olcsóbb előfizetésem lenne, vagy külföldön lennék, 50Gb lenne az adatkorlát.
Bőven belföldön voltam, de azért megnéztem nem nézte-e be a rendszer. A külföldi adatkeretből a Yettel honlapján látom hogy megvan még mind az 50Gb, a belföldi pedig korlátlan.
Nem olvastam olyasmit hogy belassítanák 50Gb forgalom felett, de most így érzem. Este kikísérletezem mi van ha 50Gb fölé megyek.
Van valakinek hasonló tapasztalata, vagy információja a témában?
Aszf-ben benne van mennyi a garantált sebesség. Ha az alatt van akkor foglalkoznak veled.
Csúcsidőben (estefelé) meg ne csodálkozz ha a sok felhasználó miatt belassul.
#7 Tehát ha 0 nál kevesebb sebességet mér akkor joga van panaszra.. 😇
(ő többet mért)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!