Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telekom előfizetés 1nagy...

Gabeesz007 kérdése:

A telekom előfizetés 1nagy behúzás? telefont akartam venni, Most kártyás vagyok a korlátlan net 9900 ft, ha veszek egy mobilt a korlátlan net előfizetéssel 13ezer ft, vagyis 2év hűséggel 24X3 ezerrel többet fizetek a netért?! Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Magyarul adnak 50ezer ft készülék kedvezményt de 24X3ezrerrel többet fizetek a netért?! Ez paraszt vakítás?

máj. 19. 11:38
A kérdező szavazást indított:
igen átbaszás
nem, nem átbaszás hülye vagyok és beveszem ezt az ajánlatát a telekomnak
17 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ez mindig is így volt.
máj. 19. 11:41
 2/21 Mad Max2 ***** válasza:
100%

ezek a szolgáltatós hűségidős előfizetéses készülékes történetek mind a beszopatásról szolnak

ez mindig igy volt:)

máj. 19. 12:21
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Az előfizetéses korlátla net valamivel többet ad mint a dominós.

-Díjmentes MultiSIM (Egy előfizetéshez akár három SIM kártyád is lehet összesen)

-EU-s adatforgalom (45GB)

VAGY az "Utazás" opcióval:

-60GB EU adat

-5GB EU-n kívüli adat

És gyakorlatilag ezeket szabadon váltogathatod, minden hónapban egyszer.

+ a "hang" csomag akár korlátlan hívást is ad.

Nézzük a korlátlan csomagot:

Korlátlan net + MultiSIM + korlátlan hívás Magyarországon: A kettő együtt havi 20.000 Ft

DOMINO csomagban ez ugyanannyiba kerül, viszont nem jár mellé MultiSIM, valamint a készülékkedvezményt sem kapod meg

+ha több előfizetést is a nevedre veszel (Pl. saját + párod), akkor a havidíjból is kedvezményt kapsz.

Persze ez csak akkor éri meg, ha ki is használod a korlátlan hívást.

MultiSIM-et pedig rakhatod pl. tabletbe, okosórába, asztali 4G routerba, hordozható wifi cuccba, vagy bármibe, ami SIM kártyát tud fogadni.

Illetve mind a fő, mind a MultiSIM-eket szabadon választhatod, hogy melyik legyen fizikai és melyik eSIM.

----------

Szóval, ha ketten vagytok és ki tudjátok használni a korlátlan net+hívást, akkor már megéri.

Ha csak egy SIM-et használsz, és csak a korlátlan netre van szükséged, akkor valóban nem feltétlenül éri meg a váltás.

máj. 19. 12:23
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

Rosszul értelmezel vmit. Szerinted miért van 96% előfizetéses szerződés és 4 % feltöltős?

És miért cserélgetik 2-3 évente a mobilokat részletre, hűségidővel, Telekomnál kamatmentes részletfizetési lehetőséggel ha nem éri meg?😉.

Ajánlom egy hivatalos ügyintézővel felvenni a kapcsolatot, ha online nem világos az opciók, mint egy laikus véleményére adni.

máj. 19. 13:10
 5/21 anonim ***** válasza:
Az pedig, hogy szerinted 3000 többet fizetnél azért lehet mert abban benne van egy mobil részlet törlesztő is.
máj. 19. 13:12
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem ez csak az internet. A telefon törlesztő nincs benne azt külön fizeted. Maga a net 24X3ezerrel több. Vagyis amit adnak kedvezményt vissza is veszik.
máj. 19. 13:19
 7/21 anonim ***** válasza:

#6 Olvasd el a #3 kommentemet, ahol részletesen leírom, hogy milyen esetben éri meg.

Illetve szintén leírtam, hogy ha csak a netet használod, akkor nem feltétlenül éri meg

máj. 19. 13:23
 8/21 anonim ***** válasza:

Valamit hibásan van, a váltás kártyáról előfizetésesre jár kedvezmény, minél nagyobb csomagot kérsz annál több.

Ahogy írtad 50k.

Lehet azért zavar össze, mert a előfizetéses csomagnál nem csak net van, hanem hívás csomag is. Tehát nem lehet csak netet választani, hívás csomag is kell.

máj. 19. 13:25
 9/21 A kérdező kommentje:
értem én hogy kell hívást is választani és netet is, de a net akkor is 3ezerrel drágább mint kártyásan. Hiába veszek egy telefont 50ezer ft kedvezménnyel ha net 3ezerrel többe kerül vagyis 24X3ezret ráfizetek a korlátlan netre. Adnak 50ezer kedvezményt meg elvesznek 24*3ezret a netre. Akkor jól jártam? Hát nem. Értem én azt is hogy van Multisim, meg EU-n kivüli adat,de minek fizessek +3ezret havonta ha nem kell?! Nem értem. Sehogysem jön ki a matek! ez a 2év hűség teljes paraszt vakítás.
máj. 19. 14:02
 10/21 anonim ***** válasza:

#9 EZÉRT MONDOM, hogy CSAK AKKOR éri meg, ha KIHASZNÁLOD!

Ha nem használod ki, akkor nem éri meg!

máj. 19. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!