Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telekom előfizetés 1nagy...

Gabeesz007 kérdése:

A telekom előfizetés 1nagy behúzás? telefont akartam venni, Most kártyás vagyok a korlátlan net 9900 ft, ha veszek egy mobilt a korlátlan net előfizetéssel 13ezer ft, vagyis 2év hűséggel 24X3 ezerrel többet fizetek a netért?! Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Magyarul adnak 50ezer ft készülék kedvezményt de 24X3ezrerrel többet fizetek a netért?! Ez paraszt vakítás?

2024. máj. 19. 11:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%

Mondjuk én is tapasztaltam már, hogy sokaknak nem világos és egyértelmű a szolgáltatók díjai, csomagok, percdíjak stb.

Ha neked nem megfelelő előfizetéses, akkor nem kell választani.

2024. máj. 19. 14:16
 12/21 anonim ***** válasza:
70%

Nem behúzás.

Neg kéne nézned a részleteket.

A havi díjasért többet kapsz

2024. máj. 19. 14:47
 13/21 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

irta hogy net is tobb csak romaingban

valoszinu belso nemismert elonyei isnvannak egy havidijasnak egy feltoltossel szemben talan aprobetusben a teljes szerzodesi feltetelekben benne van

adategyeztetned sem kell soha

2024. máj. 19. 15:11
 14/21 anonim ***** válasza:

Na szóval:

Korlátlan feltöltős net: 9.900 Ft

Korlátlan előfizetéses net: 8.506Ft

ehhez kell választani “dumacsomagot” is, ami ebben az estben 4.484 Ft.

Csak net előfizetés korlátlan formában nincs.

Tehát, ha nem vagy egy beszélgetős típus, akkor qrvára nem éri meg neked.

Összesen nem csak a net kerül 3 ezerrel többe, hanem ami még hozzá csapódik, ebben az esetben a korlátlan belföldi hívás.

A 9.900 Ft-os korlátlan net feltöltőkártyában nincs benne a korlátlan belföldi beszéd (+ 1.000 db sms)

2024. máj. 19. 15:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Az. előfizetéses 5G, a dominos csak 4G ezért is olcsóbb.
2024. máj. 19. 15:16
 16/21 A kérdező kommentje:

nekem a beszélgetés S 700ft annyit fizetek amennyit beszélek és hozzá a net 60GB net 8990 ft.

vagy:

beszélgetés M : 3000ft (korlátlan hivás telekom irányba) + ehhez tudok választani korlátlan netet 13.000 ft

Vagyis a szolgáltatás ára 16.000 ft. Mivel nem használom ki a korlátlan beszélgetést telekom irányba ezért ez nekem nem jó. a net meg 13 ezer ft, kártyával jelenleg 9900 ft. az S csomag jó lenne, ott 700 ft a duma, de csak 60 GB net van nem tudom az elég-e. Illetve a mobil ára drágább.

szerintem ez nekem sehogy se jó ,max a részlet fizetés miatt lett volna jó de a szolgáltatás ígyis úgyis rossz nekem... így ez offos!

2024. máj. 19. 15:21
 17/21 anonim ***** válasza:
23%

A szolgáltató keresni akar ezen a dolgon - nyilván. Ő sem tudja olcsóbban beszerezni a telefont, mint egy nagy műszaki áruház, ennek ellenére "olcsóbban" adja, viszont ezt az árkezdvezményt vissza is szedi a hűségidős szolgáltatások árain.

Nincs csoda, nem lehet átbaszni a matekot. Hacsak nincs valami extrém körülmény, akkor a legjobb esetben is csak ugyanott leszel egy szolgáltatóval várásolt telefonnal, mintha bemennél bárhová és megvennéd.

2024. máj. 19. 16:46
 18/21 anonim ***** válasza:
15%

feltöltős mobil egy évben egyszer 3000.-

korlátlan Maraton 3990.-

több mint egy évig kitart

2024. máj. 19. 18:13
 19/21 anonim ***** válasza:
18%
* Maraton mobilnet
2024. máj. 19. 18:15
 20/21 anonim ***** válasza:
7%

Kérdezőként teljesen jól értelmezeld a helyzetet. A válaszokból pedig látszik, hogy sokan nem is értik a kérdésedet, és amíg ez így van, addig az árazás maradhat parasztvakításnak.

A döntés a te kezedben van.

17-es is megírta: a matekot nem lehet átbszni. Csak kevesen számolnak utána. Beleszaladnak az "olcsó" mobillal a pofonba.

2024. máj. 20. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!