Londonban kb. mennyibe kerül egy havi kondibérlet férfiaknak?
Nincs külön női és férfi bérlet.
Attól függ az ára,hogy hol vagy helyileg,és mire kötsz szerződést.Arra már rég rájöttem,hogy úgy olcsóbb ha szerződést írsz alá,és havi összeget fizetsz.Így sok minden más lehetőség is van..
PL: Ahová én járok ha csak kondi terembe mennék,és nem lenne szerződés akkor 1 órára 5-8 font körül van,és ez csak a kondi terem.
A szerződésem meg havi 35 font.Ebben benne van a korlátlan használatra a kondi terem,török fürdő,uszoda,és kedvezményes helyjegy a teniszpályára..Egy hátránya van a bérletnek,hogy alá kell írni minimum fél évet vagy 1 évet..Ez az jelenti hogy akkor is fizetned kell a szerződés végéig ha már nem akarod használni a szolgáltatást..De sok minden függ a helytől is hogy hova járnál..
Első: hol van 35 fontért ilyen terem????
Én külső zónában jártam 50 font volt havonta, éves hűséggel. De volt a gymben minden, profi gépek, személyre szabott program, uszoda, szauna, jacuzzi, gőzfürdő (bár ez utóbbi alap amúgy mindenhol) és tisztaság, rend, arcokra fagyott vigyor meg happyness.
Mivel elköltöztünk, ezért néztem többet, de minde kb 40-50 körül van szerződéssel. Szerződés nélkül inkább 60+... és én 5ös zónában lakom.
Amúgy a nagyobb termek: Virgin, Fitness First, LA Fitness.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!