Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elutaztam és halottam hogy...

Elutaztam és halottam hogy valamit felhívtak amikor belépett a másik országba. Ezt hogy lehet kerni hogy SMS helyet ez legyen?

Figyelt kérdés

2024. márc. 16. 20:46
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem el, hogy ennyire érthetetlen legyen valaki. Egyet tudok csak elképzelni. Hogy bejelentkezett a helyi szolgáltatóhoz (pl. Orange), és azzal beszélt.
2024. márc. 18. 15:51
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
30# Miért nem őt kérdezted meg, aki tudja a nagy titkot. Rajta kívül senki más nem tudja - igaz szükséged is csak neked van erre a titokra, mert mindenki más képes élni nélkül...
2024. márc. 18. 15:56
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
A szolgáltatód ügyfélszolgálata mit válaszolt a kérdésre, hogy ilyen hívásra hogyan van lehetőséged?
2024. márc. 18. 15:59
 34/39 A kérdező kommentje:

Nem ismernem az illetőt csak mellettem állt a sorba amikor szálltunk le a gépről.

Én úgy gondolom hogy angliaba elérhető lehet mert angolul kérdezett az illető.

2024. márc. 18. 16:07
 35/39 anonim ***** válasza:
64%
Ez egy végtelen történet egy trollal. Nagyon unalmas és fárasztó.
2024. márc. 18. 16:11
 36/39 A kérdező kommentje:

Ha nem tudsz konstruktívan megnyilvánulni 35 akkor inkább ne tedd.

Rákérdeztem az ügyfélszolgálaton és azt mondtak Magyarországon ez a szolgáltatás nem elérhető.

2024. márc. 18. 23:05
 37/39 anonim ***** válasza:
36. Rendben. Eddig 7 hozzászólásom volt. Mind értelmes.
2024. márc. 18. 23:18
 38/39 anonim ***** válasza:

A tipikus troll esete.

Fölrak egy elsőre érthetlen kérdést, aztán a feleletek között megpróbál lavírozni.A rövid és értelmes választ elengedi a füle mellett, ilyenkor keres egy kitérő odalágat, ahol folytathatja. Közben néhány alkalommal még a naívat, vagy a sértődöttet is eljátsza, ami újabb vitát generál. Amikor nem megfelelő irányba megy a társalgás, akkor visszatér egy korábbi pontatlan válaszhoz, természetesen közben makacsul elfeledve a korábban kapott biztos infókat.

Sok hasonló eset van, időnként szórakoztató, de időnként unalmas.

Ez most a második variáció.

2024. márc. 19. 09:14
 39/39 anonim ***** válasza:
76%
Akkor marad az sms, ha átlépsz Trolliába.
2024. márc. 19. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!