Elutaztam és halottam hogy valamit felhívtak amikor belépett a másik országba. Ezt hogy lehet kerni hogy SMS helyet ez legyen?
Nem ismernem az illetőt csak mellettem állt a sorba amikor szálltunk le a gépről.
Én úgy gondolom hogy angliaba elérhető lehet mert angolul kérdezett az illető.
Ha nem tudsz konstruktívan megnyilvánulni 35 akkor inkább ne tedd.
Rákérdeztem az ügyfélszolgálaton és azt mondtak Magyarországon ez a szolgáltatás nem elérhető.
A tipikus troll esete.
Fölrak egy elsőre érthetlen kérdést, aztán a feleletek között megpróbál lavírozni.A rövid és értelmes választ elengedi a füle mellett, ilyenkor keres egy kitérő odalágat, ahol folytathatja. Közben néhány alkalommal még a naívat, vagy a sértődöttet is eljátsza, ami újabb vitát generál. Amikor nem megfelelő irányba megy a társalgás, akkor visszatér egy korábbi pontatlan válaszhoz, természetesen közben makacsul elfeledve a korábban kapott biztos infókat.
Sok hasonló eset van, időnként szórakoztató, de időnként unalmas.
Ez most a második variáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!