Elutaztam és halottam hogy valamit felhívtak amikor belépett a másik országba. Ezt hogy lehet kerni hogy SMS helyet ez legyen?
9! Nem bölcsész szakot végeztem szerintem megérted mit írok!
10! Ott voltam mellette és hallottam hogy kérdezi hogy mennyibe kerül. SMS-ben hogy lehet kérdést feltenni?
Kérdező!
Valószínű hogy ritkán léped át a határt és ezért rácsodálkozotál erre a jelenségre.
De azt ugye nem gondolod, hogy akik határszélen élnek és naponta ingáznak, azoknak állandóan csöng a telefon?
Kinek akart SMS-ben kérdést feltenni?
A kérdésed változatlanul értelmezhetetlen, a válaszaid alapján is.
Ifjúságom idején a határátlépés kifelé is, befelé is egy tortúra volt. Nem nyugatra, Csehszlovákiába is. A vámpír kapott egy új jelentést is. Akkor jelentkezett, amikor a vámos megkérdezte, van-e valami elvámolnivalód.
Ma schengeni övezetben csak egy sms-t kapsz a szolgáltatódtól, hogy Üdvözöljük Ausztriában/Németországban stb. Teljesen automatikus, nem valaki küldi. Hangos változatáról nem tudok. De ha lenne, az is gépi bemondás, nem lehet senkivel sem beszélgetni.
Hogy lehet ennyire rákattanni egy telefonhívásra?
Ez már a paranoia határát súrolja.😱
Ez schengenen belül volt szóval tanácstalan vagyok.
Jó lenne megkérdezni valakitől hogy mennyi a tarifa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!