Montenegróba elég a személyi igazilvány?, Ha repülővel megyek Podgoricába, ott egy micsit a városba kinézek és este utazom egy repülővel tovább másik EU országba? Tehát nem szállok ott meg. Így is OK?
Köszönöm!
Voltam már több helyen a személyimmel, még Georgiában is és hallom a Törökökhöz is lehet már menni.
Azt hittem hogy beleköthetnek abba ha nem igazolom a tartózkodási helyemet mert valahol kérik a szállásfogadó/befogadó ismerős nyilatkozatot hogy ott vagyok.. Tehát egy rövid ottani pihenővel továbbrepülhetek egy másik EU országba (Olaszo.)ahova már nyugodtan jó a személyi.
"mert valahol kérik a szállásfogadó/befogadó ismerős nyilatkozatot hogy ott vagyok.. "
Sehol európában nem kérnek ilyet.....
Senki le se szarja,hogy hol szálsz meg,vagy hogy egyaltalán van-e szállásod.
"továbbrepülhetek egy másik EU országba (Olaszo.)ahova már nyugodtan jó a személyi."
Ha valahova be lehet lépni személyivel mert van rá egyezmény akkor nincs olyan nyugodtan jó vagy kevésbé jó stb......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!