Szabadkán hol vannak nagyobb bevásárlóközpontok (a városközponthoz közel)?
A rodic és a többi ilyen nagy bevásárlóközpont teljesen kiesik a város környékéből.. A nagy kórház felé van egy, sajnos nem tudom a nevét. A vasútállomástól nem messze is vannak nagyobb üzletek, olyan, mint pl a spar nálunk, persze ott nem ez a neve. Szép a város, egy kis bolyongás után hamar megtalálod) Nehari ha nem tudtam segíteni érdemben, fejben tudom mi merre van, de utcaneveket nem tudok...
Szép estét!
Szégyen gyalázat, de még mindig nem bírtam rendesen rákeresni, mert nem tudok szerbül csak keveset, de azt jól tudtam, hogy Palics fele kell menni, addig eljutottam, hogy a 10es busszal valószínűleg, de azt nem tudom, hogy a buszpályaudvarnál megáll-e. Ha nem akkor séta be a városba vagy egy buszra fel ami lerak a lifka közelében és abból a buszmegállóból már tudsz tájékozódni. Egyszerűbb lenne ha egy szabadkai válaszoló idetévedne:D
De azért még nézem, remélem tudok segíteni.
Megtaláltam!!! hahh. Mekkora öröm :D Bárcsak én is mehetnék!
Nah szóval. 10-es busz lesz, de a buszpályaudvaron ha kimész a kapun akkor ott egy megálló. Nézd meg mi jár a város fele -tök egyenesen, ha a hátad mögött van a buszp. akkor jobbra kell mennie a busznak- szállj fel, max 100 din a jegy -a hátsó ajtónál van a jegykezelő aki kiadja a jegyet, de néha elöl is meg lehet venni- és menj be a városig, ahol sokan vannak ott leszállsz:D Vagy sétálhatsz is. Kisebb probléma, hogy visszafele nem tudom mikor jön a busz..
Ó, a lényeg:D Buszmenetrend Szabadkán: [link]
pdf formátumban nyitja meg, nyomtasd ki úgy biztosabb)
Ezt meg csak azért linkelem,hogy lásd merre van a rodic.
uhh, de hosszú, bocsi.
Jó utat, vigyázz magadra!
Nincs mit) Remélem sikerül odatalálnotok)
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!