Valaki ajánlana Berlinben, a városközponthoz közel eső hotelt, félpanzióval, max.40 euró/éj áron?
Figyelt kérdés
7 napra szeretnék jövő nyáron Berlinbe utazni , de sehol nem találtam még eddig normálisnak mondható szállást , sőt egy normális oldalt sem , hol tudnék nézegetni. Ha lehet konkrét hotel nevet írjatok , ne pedig weblapot.2011. aug. 3. 12:44
1/3 anonim válasza:
Gästehaus Intervarko - szerintem nagyon jó.(38 €/éj)
City Hotel Ansbach - szintén jó, de kicsit drágább(51,4 €/éj, reggelivel)
Hotel Parkidyll - ez sem rossz, bár az előzőek jobbak(45 €/éj)
Ezenkívül mehetsz diákszállókra(youth hostelbe), de azok köztudottan nem éppen jól néznek ki, viszont olcsóak.
2/3 A kérdező kommentje:
Kösz szépen a korrekt ajánlatokat , megy a zöld kéz! Várnék még továbbiakat is!
2011. aug. 3. 13:01
3/3 anonim válasza:
Èn Berlinben egy 4 csillagosban voltam az jóval több, de nem messze tölünk (belváros) volt egy Motel one hotel, nekik több is van berlinben is nézd meg ez kicsit több, de ezek minöségi szállások.
amúgy reggelit mindenhol plusszban kell fizetni. ami nem olcsó, általában kint kávézókban 6-8 € egy reggeli de böséges, ez olcsobb szokott lenni mint a hotelekben a 12-18 €
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!