Erdélybe elég 40 euro zsebpénz?
Figyelt kérdés
Holnap este indulunk Erdélybe kirándulni. A tanár, aki visz minket azt mondta, hogy 40 euro bőven elég lesz. Mennyi az átszámítva leibe(ez a pénzük ugye)? Vagy vigyek esetleg többet? Egyébként nem tervezem, hogy nagyon bevásárolok.2011. szept. 3. 20:28
1/6 anonim válasza:
1 napra? Mit néztek meg? Amúgy kb. 160-170 lei.
2/6 anonim válasza:
1 lej 70 Ft, 1 euro 270Ft, innen oszd be magadnak :)
De viheted a bankkártyádat is, azzal is tudsz fizetni, a bank napi árfolyamon váltja, s a fizetésnél nincs pluszban lenyúlás se. Viszont nem szabad kivenni vele pénzt, bár ad az automata, de jól meg is sarcol. 10 eurót vettem ki, rásarcolt 900Ft-ot Bécsben az OTP multipontos.
De ha magyarlakta részre mész, simán elfogadnak forintot is (persze ez nem hivatalos). Pl Torockón magánszállásnál, kempingben.
3/6 A kérdező kommentje:
Egy hétre mennénk. Utazgatunk majd össze vissza. Kaját ott kapunk majd. De én ahogy az előzőből kiszámoltam nekem annyi elég lesz, ha nem drága vidék. Ha erről tudnátok még írni, akkor legyetek szívesek. Mármint arról, hogy milyen árak vannak. Például kisebb ajándéknak, emléktárgynak.
2011. szept. 3. 21:45
4/6 anonim válasza:
szerintem bőven elég, én is egy hétig voltam, de szinte semmit nem költöttem. ha kaját kaptok és kirándulgattok, nem is lesz nagyon időd vásárolgatni, amúgy meg van pl penny, ahol kb a magyar árakkal számolj. én inkább Korondon vásároltam ajándékokat, emléktárgyakat, majdnem azt mondom, hogy nevetséges áron. 10-15 ezer Ft-ot szerintem elég váltani, de ott én nem használnék bankkártyát, mert egy pénzfelvétel opt-s bankszámláról tényleg 900 Ft.
5/6 anonim válasza:
Eleg lesz szerintem ha nem akarsz nagy dolgokat vasarolni csak kisseb szuvenirokat.Amugy en Erdelyi vagyok.:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2011. szept. 4. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!