Ryanair 1db 20 kilós poggyász helyettesíthető 2db 10 kilóssal?
Valahol olvastam, hogy ilyet nem engednek meg (de nem emlékszem hol és pontosan mit olvastam) Family plus-al megyünk ami tartalmaz 3 db 10 kilós bőröndöt és egy db 20 kilósat (mind feladandó)
Így volt a legolcsóbb a jegy és igazából nem is kéne ennyi csak pl 4 10 kilós ….
Utaztunk sokat, minden évben legalább egyszer repülünk, de most először mennénk több csomaggal ….
Köszi ha segítesz :)
(Kérlek ne nézzetek tök hülyének, az agyam le van ragadva az 1 évesem szintjénél)
Nem lehet 2-re cserélni. Kisebbet lehet vinni, de kettőt nem ha egyett fizettél.
De nem is teljesen értem a problémát. Be van fizetve 3 10 kilós, és egy 20, ti pedig 4 darabb 10 kilósat vinnétek, miért akarod elengedni az egyik tízkilósat ha már kifizetted?
Annyi darabot adhatsz maximum fel, amennyit megvettél. Ha két 10 kg -osat összeragasztasz (ragasztószalaggal) rendesen, vagy egy nagy karton dobozba raksz két bőröndöt, akkor technikailag 1 db 20 kilósod lesz és fel fogják venni (csak figyelj, hogy ne legyen túlméretes). Mondjuk ez hatalmas szívás lenne és nagyon csövesül is néz ki.
De igazából nem értem a problémát amit meg szeretnél oldani.
Ezek szerint (bár alig érthető mit is szeretne pontosan) 5 db 10kilósat vinne.
Na, azt az előrefizetés szerint nem lehet.
Amúgy nem értem, nekem csak akkor kellene ennyi cucc, ha kitelepülnék.
Majd 3 hétre Mexikóba mentünk ketten 2db 10 kilós kabinbőrönddel..
Nem hiányzott semmi igazán.
"az agyam le van ragadva az 1 évesem szintjénél"
Kétlem, ugyanis szerintem az egy éves csöppség is felfogná, hogy az ügyfélszolgálat elmagyarázza a szellemi deficitben szenvedőknek az egyértelmű dolgokat is.
Nem muszáj 20 kg-ig megpakolnod.
A 3 db 10 kg és 1 db 20 kg helyett vihettek 4 db 10 kg-sat.
Pénzt nem adnak vissza, tehát a 20 kg-sat nem cserélheted 10 kg-sra.
Mi volt a baj a válaszokkal az előző kérdésedben?
https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__12517500-ryan..
Az nem igaz, hogy semmilyen légitársaságnál, én pont azzal találkoztam gyakrabban (igaz, nem fapados légitársaságnál), hogy a feladott poggyász tömege bárhogy megosztható.
(Persze ilyenkor az a logikus, hogy nem is úgy fogalmaznak, hogy 1 db 20kg-os bőrönd.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!