Mennyiben változtak meg az utazási szokásaid az elmúlt három évben az azelőtti időszakhoz (2020 előtt) képest?
Igényesebb lettem.
Már nincsen kocsiban, vagy buszon alvás, hanem kizárólag saját fürdőszobás szállodai szoba tranzitként is és kinti tartózkodásra is.
Mindig munka miatt utazom, aztán ami belefér. A covid alatt volt egy pár hónap, amíg sehova sem mehettem repülővel, aztán Európa megnyílt, de az USA-ra még várni kellett. Most már pörög minden megint, az embereknek van pénze a világban, mindenki repülni akar, a nyári szezonális árak az egekben.
Nálam visszaállt a covid előtti tempó, sőt, már többet vagyok a levegőben mint itthon. Annyi változott, hogy most már legtöbbször belefér, hogy ha a tengerentúlra megyek, a feleségemet is viszem, jobb kocsit bérlek, jobb szállodát választok és miután végeztem a feladattal, még 3-4 napot, vagy egy hetet maradunk körülnézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!