Mit gondoltok Németországról?
Az összes előző szégyelje magát!!
Németország egy rendes hely, nagyon jól berendezkedésű. Az emberek udvariasak, és nem olyan bunkók mint Mo-n. Elképesztő, hogy Mo-n milyenek az emberek, lásd az előzők írásait.. Ha kimész németbe, ne keress magyarokat..!! Az infrastruktúra nagyon jó, gyönyörű a vidék, kisebb falvak és elképesztőek a nagyvárosok.
Munka van, fizetések megfelelőek... Közbiztonság, egy két kivétellel kiváló.
Ha a nyelvet nem beszéled, talán akkor kirekesztve érezheted magad, de ez máshol is így van..
Ha beszéled a nyelvet, akkor nagyon jól fogod ott érezni magad..
Egy próbát megér, sokaknak bejött.
Én nem kerestem magyarokat, de megtaláltak...
Egyébként meg szép, meg szeretem, meg minden, de attól még igaz, amit írtam. (10-19 20:19)
A tisztaságról annyit, hogy ha leesik a hó, akkor megáll az élet, mintha nem számítanának rá, hogy télen esni szokott. A szilveszteri petárdákat pedig még hónapok múlva is látni lehet.
A tömegközlekedés baromi egyszerű és átlátható.
Az állatokhoz való hozzáállásuk sokkal jobb a németeknek, mint a magyaroknak.
Viszont utálom a focihuligánokat! Akik egyik héten még Union mezben nyomulnak, a következőn meg már Herthában és belekötnek az élő fába is. Aztán persze ők sivítoznak rendőrért...
Ja, ez a másik, hogy hihetetlen hamar rendőrt hívnak, minden egyes apróságért. A szomszéddal nem beszélnek, csak szó nélkül ráhívják a rendőrt. :S
Sokszor udvariasak, sokszor viszont elvárják, hogy kikerüld őket vagy valami, de mikor nekik kéne, az már fáj... A tömött S-Bahnra (ahol még egy tűt se lehetne leejteni) meg feltolakszanak biciklistől, babakocsistól, hiába mondják be, hogy ne szálljanak be, mert 3 perc múlva jön a következő... Az öltözködésük rémes és időjárásfüggő: ha süt a nap, akkor miniszoknya (tök mindegy, hogy -20 fok van), ha meg nem süt, akkor sál és télikabát (25-30 fokban).
Ha nem beszéled a nyelvet, akkor azért kézzel-lábbal elmutogatják, hogy mit is akarnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!