Kezdőoldal » Utazás » Európa » Költözés kulfodre? Lehetséges?

Költözés kulfodre? Lehetséges?

Figyelt kérdés
Hello mindenkinek.Remélem ,hogy a jó forumban vagyok.Na szóval én jelenleg Londonban élek de szeptembertol szeretnék skóciában tanulni.Szeretném hogyha a szuleim is kikoltoznének(ok is benne vannak).Arra lennék kiváncsi ,hogy mekkora az esélye annak ,hogy munkát találok nekik.Egyáltalán,hogy kellene elkezdenem?Apukám 43 anyukam 40 éves.Apa egy raktárban anya meg gyárban dolgozik.Nem nagyon beszélnek angolul de tanulnak.Van egy kistestvérem o kint járna iskolába.Nincs valami hasonló oldal mint a myagyarok londonban ahol tanácsokat tudnék olvasni?Nagyon fontos lenne.Koszonom elore mindenkinek!
2010. okt. 17. 09:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyébként én írtam azt a két hozzászólást az iwiw meg a skóciai magyarok linkkel. Valamiért nagyon vonz Skócia, de azt sem tudom hogyan fogjak hozzá, hogy kimehessek. Nincs megtakarított pénzem, se ismerőseim. Te hogy kavarodtál oda?) Az infókat gyűjtögetem, hátha egyszer sikerül belevágnom.
2010. okt. 25. 17:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy, köszönöm a jókívánságokat)

Neked is sok sikert mindenhez! Vigyázzatok magatokra!

ps: nem is kell mondanom, hogy az én szüleim is átdolgozták az életüket, de ez nem látszik meg se az életszínvonalunkon, sem a nyugdíjaikon.

2010. okt. 25. 17:38
 13/13 A kérdező kommentje:
KOszonom mindenkinek a hozzászólást.Én jelenleg au pairkent dolgozom kint Londonban.Szerettem volna utanna usa-ba menni de inkabb megyek tanulni az fontosabb.Mivel itt angliában eléggé drága a suli ezert szeretnék skociaba menni meg ugye az elet is olcsobb ott.Szuleim pedig onszantukbol akarnak kijonni nem azert mert en talaltam ki...keresgelek munkakat de netrol nehezebb..koszonom mindnekinek a kedves szavakat:)
2010. okt. 26. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!