Kezdőoldal » Utazás » Európa » Költözés kulfodre? Lehetséges?

Költözés kulfodre? Lehetséges?

Figyelt kérdés
Hello mindenkinek.Remélem ,hogy a jó forumban vagyok.Na szóval én jelenleg Londonban élek de szeptembertol szeretnék skóciában tanulni.Szeretném hogyha a szuleim is kikoltoznének(ok is benne vannak).Arra lennék kiváncsi ,hogy mekkora az esélye annak ,hogy munkát találok nekik.Egyáltalán,hogy kellene elkezdenem?Apukám 43 anyukam 40 éves.Apa egy raktárban anya meg gyárban dolgozik.Nem nagyon beszélnek angolul de tanulnak.Van egy kistestvérem o kint járna iskolába.Nincs valami hasonló oldal mint a myagyarok londonban ahol tanácsokat tudnék olvasni?Nagyon fontos lenne.Koszonom elore mindenkinek!
2010. okt. 17. 09:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon komoly szüleid lehetnek, ha negyvenes fejjel, alig nyelvtudással fogják magukat, és elköltöznek Skóciába, mert kisfiuk/kislányuk beütötte a fejét, és ott akar élni...
2010. okt. 17. 11:06
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha regisztrálva vagy iwiwen, ott pl van egy olyan fórum, hogy angliai magyarok. Próbálj keresni a neten is ilyen fórumokat, biztosan adnak egy-két jó tanácsot.

Bár szerintem ez az egész egy nagyon nagy lutri..:( Ha itt mindent feladnak és odaköltöznek, az sem biztosíték arra, hogy hamarosan lesz munkájuk. Akkor hogyan fogtok megélni?

Jól átgondoltátok ezt? Én is szeretném ha a családom velem költözne ha külföldre mennék, de akármilyen rossz is a helyzet itthon, még mindig ez a biztosabb.

Egyébként sok sikert kívánok Nektek, remélem összejön a munka és a család is)

2010. okt. 17. 15:05
 3/13 anonim ***** válasza:

15:05 vagyok. Így hirtelen ezt találtam gugliban)

[link]

2010. okt. 17. 15:06
 4/13 anonim ***** válasza:

megint én :P

[link]

2010. okt. 17. 15:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Na valamit tisztazzunk kedves elso valaszolo..a szuleim nem azert akarnak idekoltozni mert en kitalaltam.Lehet hogy a te szuleid utottek be a fejuket de eleg jol amikor vallaltak teged..ugykor ne sertegess
2010. okt. 17. 18:32
 6/13 A kérdező kommentje:
A tobbi kedwes valaszolonak koszonom.majd atnezem az oldalakat
2010. okt. 17. 18:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Sikerült már valamit intézni?) Szüleid kimentek már hozzád? Minden rendben?)
2010. okt. 23. 21:46
 8/13 A kérdező kommentje:
még nem...majd olyan karácsonykor megyek haza és akkor megbeszélem a szuleimmel..miért?Te esetleg kint vagy?nagyon remélem ,hogy majd osszejon valami.Ugyanis nincs nagyon értelme itt maradni.Szegények dolgoznak állandóan a fizetés ugyanannyi és mindenre egyre tobbet kell fizetni.Már én sajnálom oket.De koszonom a kérdésedet.Esetleg neked is hasonló szándékod van?:)
2010. okt. 24. 16:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem élek ott, én Magyarországon vagyok, bár megtehetném, hogy kimehessek!! 3éve munkanélküliként tengődöm és bármit megtennék már, hogy én segíthessek a szüleimnek, ne csak ők adjanak mindig. Ők azonban már nyugdíjasok, nem is élnek együtt, ezért nem is mennének külföldre. Én mennék, de tőke nélkül..na mindegy.

Azért kérdeztem, hogy mit sikerült intézni, mert gondoltam rátok és szorítok nektek, hogy sikerüljön minden amit elterveztetek)

2010. okt. 25. 17:28
 10/13 A kérdező kommentje:
fuh hát koszike szépen kedves toled..hát igen nagyon szeretnék nekik segíteni ,de ugye minden kezdet nehez.Nem ismerunk ott kint senkit.Kezdetnek barmilyen munka megtenne.Én londonban élek jelenleg és már nem is szeretnék visszamenni nincs értelme neki.És ok is már mennének szinte mindennap munkábab vannak hétkoznap meg hétvégén is de a fizetésen nem látszik meg.Remélem mihamarabb találok valamit.Koszike mégegyszer és neked is sok sikert.Remélem találsz magadnak valami munkát és minden rendbe jon:)
2010. okt. 25. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!