Kezdőoldal » Utazás » Európa » A zadari repülőtérről este...

A zadari repülőtérről este hogyan lehetne busszal eljutni Bibinje-be?

Figyelt kérdés

20:30-kor erkezik a repulogep. Ezt talaltam: busz megy be Zadarba, de onnan Bibinje-be mar csak hajnalban.

Hogyan lehetne eljutni ( a taxi kizarva) meg este ? Ismer valaki masik busz menetrendet?

2023. aug. 6. 18:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

"A szallas nyujt repteri transzfert 20 euroert. Ha nem okvetlenul szukseges, nem szeretnem ezt kifizetni."

Ez szerinted azt jelenti, hogy neked a reptéri transzer az A terv? :D

2023. aug. 7. 19:17
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

Legutóbb le sem szállt a repülő a szeszélyes időjárás miatt Zadarban, ill. volt, hogy el sem indult.

Te meg sajnálod a taxipénzt meg a 20 Eurós transzfert ?!

Persze alhatsz te is a reptéren...

[link]

2023. aug. 7. 19:54
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

"a taxi kizarva"

"A szallas nyujt repteri transzfert 20 euroert...nem szeretnem ezt kifizetni"

Nem mi vagyunk nehéz felfogásúak, hanem te vagy egy pitiáner alak!

Persze a fészen majd megy a hanta, hogy "a tengerpartra járunk repülővel nyaralni"...

vicces.

2023. aug. 7. 19:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem sajnalom a 20 eurot, csak 1. szeretem ha van valaszasi lehetoseg. 2. Az esti buszozas sokkal kalandosabb 1 hatizsakkal mint taxizni 8 km-t.
2023. aug. 7. 20:13
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már nem magyarázod ki.
2023. aug. 7. 20:23
 16/17 A kérdező kommentje:
Pedig tenyleg: olyan unalmas az eletem! A sotetben, vadidegen helyen buszozni egy jo kihivas.
2023. aug. 7. 20:44
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyalogolni is jó kihívás sötétben, vadidegen helyen. Máris ajánlottam egy C tervet.
2023. aug. 8. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!